Фонд GR Capital інвестував у сервіс управління персоналом WorkMotion

Читати на RU

Венчурний фонд GR Capital інвестував у WorkMotion – глобальний сервіс управління персоналом. Загальна сума раунду – $50 млн. Про це AIN.UA повідомили представники фонду.

Деталі фінансування

  • WorkMotion – міжнародна HR-tech компанія з головним офісом у Берліні.
  • Компанія закрила раунд серії Б розміром $50 мільйонів, який очолила інвестиційна компанія Canaan Partners.
  • Серед інших інвесторів: GR Capital, Activant Capital, XAnge, Picus Capital та Heliad Equity.
  • Як повідомляється, WorkMotion використає фінансування для покращення технологічних можливостей своєї власної платформи Global Talent OS. Вона, зокрема, полегшує управління робочими місцями без необхідності розвивати власну корпоративну інфраструктуру. Сервіс працює в 160 країнах, включаючи Україну.

«Ринок праці глобальний, а після пандемії коронавірусу необхідність фізичного місцезнаходження людини втратила критичне значення. Але залишилася потреба найму, виплати зарплати чи гонорарів з урахуванням юридичних аспектів у кожній країні. Ми вважаємо, що WorkMotion має чудові перспективи на глобальному HR-ринку», – прокоментував Макс Філіппов, керуючий партнер GR Capital.

Про GR Capital

GR Capital був запущений у 2016 році. Команда фонду розподілена між Києвом, Берліном та Лондоном. Середній чек становить 5-10 млн євро на угоду. GR Capital інвестує на раундах Series B/C/D разом з глобально визнаними лід інвесторами у сферах fintech, mobility, proptech, healthtech і future of work. У портфелі фонду — міжнародні сервіси доставки Glovo та Deliveroo, сервіс оренди електросамокатів Lime та інші.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук