Габі Лейм, що розвінчує «лайфхаки», став найпопулярнішим у TikTok

Читати на RU

Головний антилайфхакер інтернету, італійський блогер Габі Лейм офіційно став найпопулярнішим автором на TikTok, як повідомляє The Verge.

Фото з Instagram Габі Лейма
  • 22-річний італійський блогер Габі Лейм офіційно став користувачем із найбільшою кількістю фоловерів на TikTok. Він обійшов американську зірку TikTok Чарлі Дамеліо. У Лейма зараз — більше, ніж 142,7 млн підписників (у Дамеліо — 142,3 млн).
  • Габі Лейм відомий передовсім як автор багатьох відео про непотрібні та абсурдні лайфхаки. Оскільки він часто висміює очевидну безглуздість, то швидко став персонажем мемів про проблеми, для яких є очевидне рішення.
  • Відео про безглузді лайфхаки принесли блогеру популярність. Наразі він викладає більш тематично різноманітні скетчі, проводить колаби з іншими зірками, включаючи Златана Ібрагімовіча та Еда Ширана:
  • Габі спробував робити контент для TikTok ще 2020 року, коли через пандемію втратив роботу на фабриці, де працював оператором станків ЧПУ. Фраза «його відео підірвали інтернет» може звучати шаблонною, але у його випадку саме це й сталося: смішні відео без слів швидко стали набирати мільйони переглядів, а сам Габі Лейм став одним із найупізнаваніших облич в інтернеті.
  • Ще з цікавого: коли харківський кіт Степан отримував міжнародну премію для відомих блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022, він позував на руках саме у Габі Лейма.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук