Українська ІТ-компанія CleverStaff реалізувала гейміфікований софт для рекрутерів

Українська ІТ-компанія CleverStaff, що спеціалізується на розробці софта для автоматизації рекрутингу, у липні презентувала гейміфікацію всередені продукту.

Війна та економічний спад в Україні тільки збільшили необхідність для бізнесу планувати й завершувати амбіційні, видатні рішення. На підприємцях тепер більша відповідальність за співробітників, податки та підтримку ЗСУ. Добре, що CleverStaff розробили концепт гейміфікації ще торік, а цього року треба було лише допрацювати програмну та візуальну частину. Тепер в Україні працює софт для рекрутерів з елементами гейміфікації.

Процес рекрутингу містить значну частину рутини, яка виконується рекрутером частково за допомогою софту, але її не стає менше, а навіть більше, тому що потік даних та розміри баз — зростають. Гейміфікація покликана відзначати та візуалізувати успіхи й досягнення рекрутерів, які зазвичай непомітні, бо їх важко порахувати.

Рекрутери у CleverStaff тепер отримують нагороди та відзнаки за закриття вакансій і за менші «ювілейні» досягнення. Кого захоплює конкуренція, мають змагання рекрутерів за призові місця. А зростання досвіду відзначається новими професійними рівнями аж до бога/богині полювання. Саме так, бо у CleverStaff призначає нагороди антична богиня Артеміда, сучасна покровителька рекрутингу.

За словами СЕО CleverStaff Володимира Бархата, гейміфікація покликана змінити ставлення до роботи на краще, зробити її захопливою.

«Ми 8 років розвивали функціональність системи, даючи рекрутерам дедалі більше інструментів для роботи. Цим займається вся індустрія софту для рекрутингу і це чудово. Але проблема в тому, що ККД з часом падає. Коли найзатребуваніші функції реалізовані, спростити рекрутинг ще хоча б на 10% – це дуже складне завдання, швидше за все, це роки наполегливої ​​інтелектуальної роботи. Ми вирішили зробити такий рідкісний, складний та багатообіцяючий хід для корпоративного програмного забезпечення – зайнятися емоційною частиною роботи», – зазначає Володимир. 

На початку липня компанія надала доступ до beta-версії гейміфікації частині клієнтів, щоб отримати перший зворотний зв’язок. Сьогодні рекрутинг з додатковим, захопливим супроводом доступний всім юзерам системи. Як працює гейміфікація від CleverStaff ви можете дізнатися в гайді.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук