Новий iPhone, кава чи абонемент у спортзал: чи можна платити за усі забаганки криптою? 

Наразі криптовалюту розглядають не лише як інструмент інвестицій, а й сучасний та зручний метод оплати хоч за новий гаджет або чашку кави. 

З 2016 року кількість користувачів криптовалюти збільшувалася на 100% кожні два роки. Кількість крипто-юзерів зростає з кожним днем, а це привід звернути увагу на впровадження криптовалютних платежів у свій бізнес.

Чому саме крипта? Коротко про переваги крипто-платежів

Згідно з дослідженнями, на кінець 2022 року кількість активних криптовалютних юзерів збільшиться до 350 млн. 

Отож, після інтеграції крипто-платежів, а саме криптовалютного еквайрингу, ви зможете зацікавити крипто-лояльну аудиторію. Це ваші потенційні клієнти та користувачі, які значно збільшать дохід бізнесу. 

Отож, криптовалютні платежі передбачають:

  • відсутність чарджбеків;
  • вихід на нові ринки та міжнародне визнання; 
  • захищені та прозорі транзакції;
  • швидке виведення грошей; 
  • легке відстежування всіх транзакцій та операцій;
  • швидкість платежів;
  • низькі комісії. 

Користувачі оцінять швидкий та зручний спосіб оплати завдяки крипті, а це означає, що в них буде більше мотивації купувати ті чи інші товари або послуги саме на вашому сайті. 

Хто і як може приймати крипту до оплати?

Немає значення, яким саме бізнесом ви займаєтесь, адже за криптовалюту можна купити та продати майже будь-який товар. Головне, підключити криптовалютний еквайринг.

Рішення приймати криптовалюту у якості оплати обов’язково принесе свої плоди у найближчому майбутньому. Проте інтеграція криптовалютних платежів може виявитися складним завданням, якщо ви не практикували такий спосіб оплати раніше. 

Саме тому компанія Whitepay запустила криптовалютний еквайринг зі зручним інтерфейсом для простої та зручної інтеграції криптовалютних платежів для онлайн чи офлайн-бізнесу. Якщо ми кажемо про офлайн-бізнес, то Whitepay також розробила спеціальні POS-термінали, які приймають крипто платежі. Так, як звичайні термінали приймають фіатні валюти. 

Таким чином, ви можете легко приймати криптоплатежі на своєму сайті та виставляти криптовалютні рахунки за допомогою API або функціональності CRM-системи. Також Whitepay створила зовнішню публічну документацію API з докладним описом усього процесу, яка допоможе інтегрувати криптовалютні платежі на вашому сайті. 

Crypto is the new black у світі платежів

Як ви бачите, приймати криптоплатежі легко, сучасно та вигідно для будь-якого бізнесу. Якщо ви хочете дізнатися більше про увесь процес підключення крипто-платежів, переходьте на сайт Whitepay та підписуйтесь на їх соцмережі – там ви знайдете більше корисної та доступної інформації про криптовалютний світ. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук