Grid Dynamics відкриває офіс у Варшаві

Читати на RU

Grid Dynamics повідомила про відкриття представництва у Варшаві. Це четвертий офіс компанії у регіоні після Кракова, Вроцлава та Гданська. У Варшаві планують найняти декілька сотень спеціалістів до кінця 2023 року. 

  • Grid Dynamics (Nasdaq:GDYN) має офіси у США, Центральній та Східній Європі. В Україні Grid Dynamics входить до топ-20 найбільших IT-компаній України, має розробницькі центри у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших містах. Серед клієнтів — Google, Apple, Raymond James, Tesla, PayPal та інші технологічні та індустріальні гіганти. 

«Ми прогнозуємо стрімке та успішне зростання Grid Dynamics у Варшаві. За винятком деяких нюансів, ми спостерігаємо загальну схожість у роботі українського та польського ринків та менталітеті загалом. Ті спеціалісти, що релокувалися сюди з України, адаптувалися досить легко і швидко до життя та роботи у Польщі. Ми плануємо будівництво великого офісу, тож запрошуємо технічних спеціалістів, а також фахівців з HR та рекрутменту долучатися до нас. Варто зазначити, що ми продовжуємо розвивати наші українські локації, адже там працює найбільше наших спеціалістів» — коментує Сергій Тарадай, Vice President of European Operations Grid Dynamics. 

  • Наразі у коворкінгу в центрі міста працює півсотні спеціалістів. Актуальні вакансії компанії можна переглянути за цим посиланням
  • Серед технічних спеціалістів шукають передусім інженерів Big Data, Data Science, AI та DevOps рівня Middle та Senior. Охочих розпочати кар’єру в IT запрошують до інтернатури, яка відбувається офлайн та передбачає менторську підтримку, стипендію та забезпечення всією необхідною технікою. Взяти участь у стажуванні можна у всіх чотирьох представництвах Grid Dynamics у Польщі.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук