Нові iPhone 14, AirPods і Apple Watch: що 7 вересня покаже Apple

До презентації Apple iPhone 14 залишилося всього кілька тижнів, і очікується, що на ній продемонструють ряд нових пристроїв, окрім нового iPhone. Серед них три нові моделі Apple Watch і оновлені навушники AirPods Pro.

Apple проведе захід у своєму кампусі Apple Park і транслюватиме шоу онлайн, подібно до того, що було зроблено з WWDC у червні. Видання The Verge опублікувало огляд можливих анонсів, які компанія покаже 7 вересня.

iPhone 14 Pro і Pro Max

В першу чергу Apple представить абсолютно новий iPhone 14, але стандартна модель не буде головною зіркою шоу. Очікується, що моделі Pro і Pro Max матимуть більшість нових функцій. Прогнозують, що з’являться три важливі функції:

  • постійно ввімкнений дисплей (функція, яка у телефонів Android була роками)
  • 48-мегапіксельна основна камера з більшим сенсором
  • екран, який позбувся виїмки для фронтальної камери.

Телефон також повинен отримати оновлений процесор A16 . За чутками нові функцій Apple може використати, щоб виправдати підвищення цін.

Однак не схоже, що стандартна версія iPhone 14 матиме багато серйозних змін. Найбільшим оновленням непрофесійної моделі стане введення більшого 6,7-дюймового дисплея. Попередні чутки від аналітика Мін-Чі Куо свідчать про те, що iPhone 14 також може мати кращу камеру для селфі, яка використовує автофокус. З точки зору продуктивності, базовий iPhone 14, ймовірно, використовуватиме той самий процесор A15, який використовується в серії iPhone 13.

Фото тут і надалі: The Verge

Apple Watch: Watch Series 8

Apple готується до випуску трьох нових моделей Apple Watch:

  • Watch Series 8
  • оновлений SE
  • нова міцна модель Pro, розроблена для спортсменів, які займаються екстремальними видами спорту

Series 8 наступного покоління буде оснащений новим чіпом S8, але він не запропонує помітного підвищення продуктивності в порівнянні з чіпами S7 і S6. Хоча очікується, що Apple поки що не представить функцію вимірювання артеріального тиску, він може мати датчик температури, який визначить, чи є у вас гарячка.

Apple Watch SE замінять бюджетні Watch Series 3. Ймовірно, він буде оснащений тим самим чіпом S8, який використовується в моделі 2020 SE. Окрім цього, не схоже, що очікуються якісь інші значні зміни —годинник збереже той самий розмір дисплея, що й поточний SE.

Apple Watch Pro може мати більший майже 2-дюймовий дисплей, який є стійким до пошкоджень. Він також може мати міцний металевий корпус. Але не чекайте, що цей годинник буде дешевим — за чутками, він коштуватиме від $900-999.

AirPods Pro

AirPods Pro не отримували оновлення з моменту їх першого запуску в 2019 році. Тепер, майже через три роки, ми нарешті можемо побачити випуск AirPods Pro 2. По-перше, вони виглядатимуть інакше. Нові AirPods Pro можуть нагадувати Beats Fit Pro. Також навушники можливо знадобляться при зайняттях спортом, завдяки потенціалу оновлених датчиків руху.

Говорять і про можливість AirPods Pro підтримувати аудіо без втрат, що забезпечує більш якісний звук. Це також зробить AirPods Pro 2 першою моделлю, яка використовує Apple Lossless Audio Codec (ALAC) — навіть висококласні AirPods Max не підтримували його. Якщо AirPods Pro 2 справді підтримуватимуть Apple Lossless Audio Codec, буде цікаво подивитися, як Apple вдасться обійти обмеження Bluetooth, який, як правило, вимагає стиснення якості аудіо.

Зарядний футляр AirPods Pro 2 також може отримати оновлення. Він може поставлятися з маленьким динаміком, який видає звук, коли ви намагаєтеся знайти його за допомогою програми Find My. Зараз лише самі AirPods видають звук.

Дати виходу iOS 16

Вперше iOS 16 анонсувала її в червні. Apple завершила розробку минулого тижня, і компанія, ймовірно, випустить остаточну версію iOS 16 приблизно через тиждень після презентації iPhone 14.

iOS 16 пропонує низку нових функцій, зокрема можливість редагувати та скасовувати надсилання повідомлень, а також екран блокування, який можна налаштовувати. Він також представляє змінені сповіщення, які з’являються в нижній частині екрана блокування, і віджет екрана блокування Live Activities, який надає оновлення про події в реальному часі. Наприклад результати спортивних змагань або доставку їжі.

На додаток до iOS 16, Apple також може випустити watchOS 9 разом із трьома новими розумними годинниками. Бета-версія watchOS 9 вийшла кілька місяців тому, і вона внесе чимало покращень в Apple Watch Це включає нові показники бігу, нагадування про прийом ліків, відстеження стадії сну, пасивний моніторинг AFib і покращене налаштування циферблата.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук