Попри війну: «Техно Їжак» відкрив у Києві магазин техніки Apple з вінілами, книгами та мистецтвом

У Києві відкрився флагманський магазин компанії «Техно Їжак». Простір об’єднав у собі новинки техніки Apple, книги про подорожі, мистецтво й музику, вініловий корнер, годинники, окуляри та різні подарунки. 

Запускати великі проєкти під час війни – рішення не з простих. Але компанія вбачає свою місію у тому, щоб рухати економіку та продовжувати допомагати армії.  

«Ми фанати бренду Apple, і звісно тут ви зможете придбати будь-який їх товар. Але крім цього ми зробили так званий “аналоговий куточок”, де представлені різноманітні аксесуари, платівки, пазли, неймовірні блокноти з відсилками до творів мистецтва, особливі ручки та багато інших цікавих речей», – розповідає Олексій Гулий, засновник «Техно Їжака».

З аналогових речей у флагмані можна придбати: книги про подорожі, мистецтво, фото, музику та визначних персон від таких відомих світових видавництв як Taschen. Годинники та окуляри від Zavod shop. Блокноти й канцелярію від Unicorner та німецькі преміум-блокноти nuuna. А також селекцію платівок від PlayVinyl і усю необхідну техніку для їх прослуховування. 

За дизайн простору відповідав Нікіта Феоктістов, який розробляв інтер’єри для First Line Group (ЖЗЛ, Villa Space). У шоурумі також представлена картина харківського експресіоніста Андрія Гладкого. 

Подібний шоурум «Техно Їжак» уже був у Харкові, але його знищила російська ракета ще на початку війни. Проте члени команди проекту перевезли з Харкова деякий вцілілий декор – зокрема картину Андрія Гладкого, статую Будди, дошку для серфінгу та крісла. Тепер вони прикрашатимуть київський простір.

Із самого початку вторгнення «Техно Їжак» передав військовим усі свої павербанки, дрони та чимало іншої техніки на суму понад 1,5 мільйона гривень. Крім того, 15 співробітників компанії пішли у ЗСУ. Увесь цей час компанія продовжувала працювати та вела волонтерську діяльність через власний проєкт Help Ukraine. В цілому, на потреби армії «Техно Їжак» перерахував близько 3 мільйонів гривень.

«Новий флагманський формат у Києві  – символ для нас і сигнал для всіх, що життя триває. Ми хочемо змотивувати людей не лише відновлювати роботу, а переформатовуватися й запускати нові проєкти», – Олексій Гулий, засновник мережі».

Найновіші гаджети Apple можна придбати у магазині «Техно Їжак» за адресою вул. Велика Васильківська, 12.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук