Нейромережа Dall-E 2 дозволить генерувати обличчя

Для користувачів Dall-E 2, нейромережі, яка генерує зображення, дозволять завантажувати обличчя. Як пише The Guardian, так творці проекту намагаються виграти конкуренцію, яка активно зростає в галузі штучного інтелекту.

  • Під час першого запуску публічної бета-версії OpenAI не дозволяла користувачам створювати зображення з реалістичним обличчям.
  • Пізніше ці правила були трохи послаблені. Створення облич дозволили, але вони все ще були досить абстрактними.
  • Тепер користувачі зможуть завантажувати фотографії, на яких зображені реальні люди, однак тільки за згодою. Наприклад, стример Twitch NymN використав цю технологію для створення зображень себе як борця WWE, який приймає ванну.

Чому це важливо

У листі компанія пояснила причину пом’якшення правил. Вона вдосконалила технологію, яку використовувала, щоб запобігти створенню контенту сексуального та насильницького характеру. Користувачі хотіли спробувати наряди та зачіски на собі, або відредагувати фон сімейних фотографій.

Але OpenAI також реагує на тиск з боку конкурентів, зокрема лондонської компанії Stability.AI. Її модель генерації зображень Stable Diffusion була оприлюднена фактично без модерування чи обмежень.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук