Delfast представив новий електробайк з запасом ходу в 160 км і вагою в 30 кг

Український стартап Delfast представив нову модель електромотоциклу — Delfast California. Як передає Vector, на одному заряді електромотоцикл може проїхати 160 км з максимальною швидкістю в 45 км на годину. Маючи такі характеристики важить Delfast California всього 30 кг.

Технічні характеристики Delfast California

Delfast California оснащений високопродуктивним двигуном Bafang M620 потужністю 750 Вт, що забезпечує максимальний крутний момент в 160 Нм і швидкість до 45 км на годину.

Роботу двигуна забезпечує з’ємний літій-іонний акумулятор Samsung. Місткість батареї в Delfast не розкривають, проте зарядити її можна всього за 4 години й цього вистачить на 160 кілометрів шляху для Delfast California. З переваг — батарею можна просто зняти й заряджати вдома чи в офісі, не переносячи сам електромотоцикла.

Технологічне наповнення

Крім потужного двигуна Delfast California оснащений також і технологічними системами безпеки та моніторингу. Програмне забезпечення Delfast об’єднує дисплей, контролер і синхронізує всі компоненти вашого електровелосипеда в реальному часі.

А розумна система безпеки відстежує місцезнаходження байку, автоматично блокує рух, дозволяє блокувати та розблоковувати Delfast California за допомогою Bluetooth. Крім того, в байк вбудована сигналізація, яка спрацьовує, якщо ваш електромотоцикл несанкціоновано переміщається.

Про Delfast

Стартап Delfast у 2014 році запустив Данило Тонкопій та Сергій Денисенко як сервіс екологічної доставки. З 2017 року Delfast займається електробайками. Виробник електричних велосипедів спочатку базувався в Україні, а у 2021 в компанії вирішили перенести штаб-квартиру з Києва до Лос-Анджелеса.

Зараз електромотоцикли Delfast використовують офісними співробітниками, які щодня їздять на роботу, кур’єрами служб доставок та навіть українськими військовими на фронті.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук