Який телевізор обрати у 2022 році: добірка від «Цитрус» з вигодою до 20%

Обрати телевізор завжди непросто, стільки всього треба продумати: який бренд обрати, яка діагональ зручніша, де краще зображення і звук, які є додаткові функції. І це лише невеликий список всього, що треба тримати в голові перед покупкою. Та «Цитрус» запропонував легший шлях вирішення цієї проблеми та підготував добірку телевізорів, які порадують вас своєю якістю та ціною, а зараз ще й з вигодою до 20% на обрані моделі. 

Почнемо з більш компактних варіантів, адже за даними досліджень аналітичної компанії GFK, всі більше людей останнім часом віддають перевагу саме їм. 

Телевізор Gazer 24″ HD Smart TV

Елегантний, витончений та тонкий. З роздільною здатністю HD та IPS підсвіткою, які разом забезпечують насичене та яскраве зображення. Є смарт-ТВ, Wi-Fi та цифрове телебачення Т2. Цей варіант чудово підійде для дитячої кімнати чи кухні. 

Телевізор Kivi 24″ HD 

Надійний і простий у використанні з реалістичним зображенням і чітким звучанням з підтримкою Dolby Audio. Має вбудовані модулі CI, DVB-T2 і DVB-C, що дає доступ до найрізноманітнішого контенту. А завдяки широкому набору портів, ви зможете підключати ігрові приставки чи зовнішні носії.

Телевізор realme 32″ Full HD Smart TV

Ультраяскравий світлодіодний дисплей з Chroma Boost Picture Engine, чіткість зображення у форматі Full HD, чотирьохядерний процесор MediaTek на базі ARM Cortex A53 та графічний процесор Mali-470 MP3 забезпечують реалістичне та яскраве зображення. Чотири стереодинаміки потужністю 24 Вт підтримують Dolby Audio, огортаючи вас об’ємним і чистим звуком. 

Телевізор Gazer 43″ 4K Smart TV 

Стильна і витончена модель, яка з допомогою ОС Android 9 разом з 64-бітним 4-х ядерним процесором А53 і 2 Gb оперативної пам’яті впорається з будь-якою задачею відтворення. А глибина кольору та контрастність зображення не залишать байдужими навіть найвибагливіших клієнтів. Їх забезпечують IPS True RGB і технологія HDR. 

Якщо ж ви шукаєте телевізор з більшою діагоналлю, то зверніть увагу на ці моделі:

Телевізор realme 50″ 4K UHD Smart TV

Ексклюзивно в «Цитрусі». Кінематографічна якість зображення та звуку. Дисплей 4K з технологією Chroma Boost відображає понад 1 мільярд кольорів. Процесор MediaTek з графічним співпроцесором Mali G52 гарантують швидку роботу всіх систем, а голосовий помічник Google Assistant може керувати всіма розумними приладами у будинку. 

Телевізор Gazer 55″ 4K Smart TV 

Мультифункціональний центр просто у вас вдома. Насолоджуйтеся зображенням 4К UHD з IPS підсвіткою – неперевершена реалістичність кольорів та контрастність зображення. А з операційною системою Android вам будуть доступні безліч розваг і контент найвищої якості. 

 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук