Де купити домен в Україні за низькою ціною у 2022 році?

Малий та середній бізнес України зараз переживає нелегкі часи. Щоб зберегти свою справу у воєнний час, потрібно докласти чимало зусиль та прийняти багато правильних рішень. Одне з таких рішень — запуск власного сайту, що дозволить потенційним клієнтам знаходити послуги та товари онлайн. Український реєстратор доменних імен RX-NAME.UA пропонує українцям домени у затребуваних зонах за дуже вигідними цінами.

Окрім реєстрації доменних імен в компанії можна замовити наступні послуги:

  • VPS-хостинг;
  • віртуальний хостинг;
  • виділений сервер;
  • трансфер домену;
  • отримання SSL-сертифікату.

Скільки коштують доменні імена від RX-NAME?

Починаючи з 24 лютого 2022 року компанія знизила ціни на доменні імена у найбільш популярних зонах. Наприклад, ціни для доменної зони .com.ua на ринку починаються від 380 грн, але на RX-NAME їх можна зареєструвати усього за 155 грн. Для доменної зони .ua потрібно заплатити усього 950 грн — це дуже вигідна пропозиція для підприємців, що мають власну торгову марку.

 RX-NAME.UAIMENA.UANIC.UAUKRAINE.COM.UA
.UA950.002388.002390.002388.00
.com.ua155.00501.00505.00480.00

Переваги роботи з RX-NAME

Кожен клієнт сервісу RX-NAME отримує високу якість сервісного обслуговування та ще декілька переваг:

Зручне користування хостингом

Завдяки зручній та інтуїтивно зрозумілій панелі керування працювати зі своїм сайтом зможуть навіть користувачі без великого досвіду. Це сучасне рішення, що дозволить змінювати налаштування усього в декілька кліків.

Гарантія повернення протягом 30 днів

Користувачі можуть повернути гроші протягом місяця, якщо хостинг не підійде або не сподобається. На рахунок повернеться вся сума, а спеціалісти не будуть вимагати пояснень причин такого рішення.

Клієнтська підтримка 24/7

Кожен клієнт сервісу може безкоштовно зателефонувати за номером 0-800-21-05-05 та отримати вичерпну консультацію від спеціаліста. Номер працює цілодобово, тому кожна проблема буде вирішена швидко та вчасно.

Про компанію RX-NAME

Реєстратор доменів RX-NAME працює вже понад 21 рік, надаючи українцям можливість вигідно придбати доменне ім’я та замовити послуги хостингу для свого сайту. Сьогодні компанія є одним з провідних реєстраторів доменів в Україні. Її команда докладає всіх можливих зусиль, щоб допомогти підприємцям розвивати свій бізнес навіть у теперішній складний час. RX-NAME — це найнижчі ціни на домени у 2022 році!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук