Bluetti — ваш особистий резервний запас енергії вже в «Цитрусі»

«Цитрус» розширив свій асортимент новим брендом електричних акумуляторних модулів та сонячних панелей Bluetti. Для компанії завжди важливо, щоб її клієнти отримували офіційну, якісну та найпотрібнішу техніку. Підготуйтеся до непередбачуваних проблем з електропостачанням, маючи в резерві свій власний запас енергії.  

Чому варто мати такий пристрій вдома?

  1. Простий у використанні — достатньо просто під’єднати до нього техніку. Принцип дії аналогічний звичайним павербанкам.
  2. Мобільний і портативний — його легко переносити та брати з собою. А ще можна зарядити від прикурювача в авто. 
  3. Є екран, який показує рівень заряду батареї, щоб ви вчасно заряджали акумулятор.
  4. Електричний акумуляторний модуль, на відміну від дизельного, не шумить, не виділяє неприємний запах. Його не потрібно заправляти паливом і проводити сервісне обслуговування (заміни масла, прокладок тощо).
  5. Місткий акумулятор, якого вистачить, наприклад, для 20 годин роботи 70-ватового автомобільного холодильника (цей показник може змінюватися в залежності від моделі).
  6. Довгий строк експлуатації — пристрій буде добре працювати й через 10 років, все завдяки літій-залізо-фосфатному (LiFePO4) елементу живлення, який розрахований у середньому на 2500+ циклів перезарядки. 
  7. Є можливість підключення до сонячної панелі, яку ви також можете придбати в «Цитрусі», для повної автономії — поки світить сонце у вас завжди буде електроенергія. 

Електричний акумулятор — екологічно чисте та сучасне рішення для накопичення енергії. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук