Grammarly покращила функцію підбору тону повідомлення

Читати на RU

Платформа для допомоги написання листів англійською Grammarly представила оновлення своєї функції, яка допомагає підібрати тон повідомлення. Тепер сервіс може запропонувати вам, як перефразувати речення, щоб воно звучало більш позитивно чи впевнено.

Наразі Grammarly розрізняє три види тону вашого повідомлення:

  • Чітке мислення та оптимізм. Інколи необхідно повідомляти погані новини, наприклад затримки проекту, погані результати чи втрачені можливості. Однак, використовуючи позитивне повідомлення, орієнтоване на вирішення проблеми, ви можете зберегти довіру.
  • Впевненість у собі. Використання більш впевненого тону допомагає згуртувати колег і розповідати про свої ідеї чи плани.
  • Приязність і доступність. Ви можете передати потрібний рівень турботи про співрозмовника, за допомогою більш дружнього і доброго тону.
Зображення: Grammarly

Функція щодо визначення тону працює ще з 2019 року і доступна за підпискою Grammarly Premium. Вона за допомогою штучного інтелекту визначає речення, де тон може бути неправильно витлумачений читачем, і пропонує внести зміни. Це допомагає уникнути неоднозначності в повідомленні. Оновлення розширює ці можливості і дозволяє обирати тон, в якому звучатиме ваш лист.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук