CEO Binance підтвердив, що «приглядається» до Forbes

Читати на RU

Binance може придбати частку в американській медіагрупі Forbes. Про це повідомив Чанпен Чжао, CEO криптобірджі, під час виступу на Web Summit.

  • Як пише Financial Times, зараз Forbes шукає $400 млн додаткового капіталу в рамках своїх планів вийти на біржу Нью-Йорка.
  • Раніше в медіа зʼявилися чутки, що Binance планує придбати частку в американській медіагрупі Forbes на суму $200 млн.
  • Під час виступу на Web Summit Чанпен Чжао сказав, що зараз його компанія «приглядається до Forbes», але додав, що «чекати гучних новин найближчим часом не варто». Цими словами він підтвердив чутки про можливе фінансування Forbes.
  • Чжао згадав про Forbes після питання модератора про те, чому той готовий вкладати гроші в купівлю Twitter Ілоном Маском, але не підтримує ЗМІ, які є місцем поширення в тому числі перевіреної інформації.

Чому це важливо

Binance, найбільша у світі криптовалютна біржа, 28 жовтня заявила, що інвестує $500 млн у рамках угоди Ілона Маска про покупку соціальної мережі Twitter. Своє рішення Чанпен Чжао пояснив тим, що підтримує свободу слова. Тепер його компанія планує вкласти кошти в одне з найбільших бізнес-медіа.

Раніше у Binance були проблеми з виданням. Компанія навіть подавала до суду на Forbes за наклеп у 2020 році через розслідування журналу, яке стверджувало, що криптобіржа використовувала свою складну корпоративну структуру для навмисного ухилення від регулювання США. Пізніше біржа відмовилася від позову.

Ця угода, яка ймовірно відбудеться в майбутньому, є серйозним виходом криптофірми на мейнстрімові ЗМІ. Інша компанія з ринку криптовалют під назвою Digital Currency Group також володіє CoinDesk, відомим виданням, що спеціалізується на криптовалютах. Це означає, що криптокомпанії хочуть мати більший вплив і планують використовувати медіа як інструмент.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук