В Instagram з‘явився планувальник постів: як він працює

Читати на RU

Instagram запустив внутрішній інструмент планування постів для всіх професійних облікових записів. Він дозволяє користувачам створювати контент заздалегідь й обирати час публікації, не використовуючи сторонні додатки або Creator Studio. Про новий інструмент розповіло видання TechChurch.

Як це працює

Новий інструмент дозволяє планувати пости, світлини й короткі відео Reels на 75 днів уперед. Якщо раніше творцям контенту доводилося використовувати зовнішні програми й сервіси, з планувальником від Instagram це можна робити прямо в додатку.

Як повідомляється в офіційній заяві, на етапі запуску функція доступна лише для власників професійних акаунтів. Чи зможуть нею користуватися й інші користувачі – наразі невідомо. Однак, якщо планування є необхідним для вас інструментом, ви можете змінити тип акаунту в налаштуваннях («Налаштування» — «Обліковий запис» — «Змінити тип облікового запису» — «Перейти на обліковий запис компанії»).

Зображення: Instagram

Як запланувати публікацію

  1. Після створення публікації натисніть «Додаткові налаштування».
  2. Далі ви побачите опцію «Запланувати цю публікацію».
  3. Оберіть час та дату для публікації посту. 
  4. Заплановані публікації можна переглядати в розділі «Запланований вміст», який доступний через меню. Цей розділ також дозволяє перепланувати або відредагувати вміст, якщо є така необхідність.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук