Касові апарати та термінали не потрібні: ПРРО та еквайринг у смартфоні від Checkbox і NEOBANK для бізнесу

Програмний РРО від Checkbox інтегрувався з мобільним еквайрингом від ConcordBank. Зручне онлайн-підключення забезпечує цифровий NEOBANK. Для роботи торговцю потрібен лише телефон, тому рішення працює навіть у разі вимкнення світла.

У Checkbox є мобільний додаток з ПРРО, де можна створювати продажі з оплатою готівкою або карткою, видавати покупцям фіскальні чеки, які не обов’язково друкувати, а можна відправити у Viber, SMS або на email. Раніше для карткових розрахунків продавці використовували банківські POS-термінали, сплачували щомісячну абонплату, тепер приймати оплати карткою можна через смартфон, на якому встановлено додаток від Checkbox.

Це перша інтеграція програмного РРО Checkbox з платіжним додатком для приймання оплат картками. Рішення доступне поки тільки для ФОП. 

Як підключити

  1. Зареєструватися в Checkbox.
  2. Відкрити рахунок ФОП онлайн через «Дію» у NEOBANK для бізнесу (працює на ліцензії ConcordBank). Так ви пройдете ідентифікацію онлайн і зможете підключити еквайринг без походу до банку. 
  3. Подати з додатку NEOBANK заявку на підключення еквайрингу й підписати документи з банком вашим КЕП. А потім зареєструватися в платіжному додатку й у кабінеті Checkbox зазначити дані термінала.

Скільки коштує

  1. Зараз комісія за еквайринг становить 1,3% з карток українських і закордонних банків. А щомісячної абонплати немає.
  2. Абонплата за користування сервісом Checkbox становить 149 грн/міс. Перший місяць — безкоштовно.

«Рахунок ФОП у NEOBANK для бізнесу безкоштовний, абонплати немає, усі платежі — без комісії. Ви безкоштовно отримаєте дві платинові картки: картку-ключ ФОП й особисту, без плати за обслуговування. Комісія за зняття готівки — 0,5% в банкоматах ConcordBank, 1% — в інших банках. А ще у вас буде персональний менеджер».

Як приймати оплати

  1. Продавець в додатку Checkbox формує кошик продажу, обирає тип оплати «Картка», після чого автоматично відкривається платіжний додаток з сумою на екрані.
  2. Покупець підносить до смартфона продавця картку або свій телефон з Google Pay або Apple Pay.
  3. Продавець бачить на екрані, що оплата пройшла успішно. Формується фіскальний чек, і дані за оплатою потрапляють до денного Z-звіту.

Довідка

NEOBANK для бізнесу працює за ліцензією ConcordBank (АТ «АКБ «КОНКОРД») і створений на базі першої в Україні відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions, єдину інфраструктуру якої формують банк ConcordBank, незалежний процесинговий центр ProCard, платіжний сервіс ConcordPay, IT-компанія MustPay та Біржа Благодійності «ДоброДій».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук