Чорна п’ятниця в «Цитрусі»: анонс найбільшого розпродажу року 

«Цитрус» цього року проводитиме Чорну п’ятницю, як і завжди. І це хороша можливість купити навіть найдорожчі речі значно дешевше.

Рекордна вигода на величезну кількість товарів з різних категорій: телевізори, смартфони, техніка для дому, розумні ґаджети та багато-багато іншого. Реєструйтеся за посиланням, щоб першими дізнатися про всі пропозиції. 

Через війну в мережі не буде гучних івентів, прикрашених магазинів чи провокаційних рекламних комунікацій.  

«Ми зосередилися на суті, а не на формі. Аналізуємо попит на товари з різних категорій, підбираємо найактуальніші з них — робимо все, щоб українці мали великий вибір потрібної техніки з максимальними знижками», — розповіла директорка з маркетингу компанії «Цитрус» Валентина Комарова.

Найактуальніша інформація щодо всіх вигідних пропозицій від «Цитруса» розміщується на сайті компанії, у застосунку, соціальних мережах, та, звісно, у торгових точках мережі. Слідкуйте за оновленнями, а якщо хочете одними з перших дізнатися про найвигідніші пропозиції Чорної п’ятниці — переходьте за цим посиланням

«Ми знаємо, що клієнти заздалегідь планують покупки, особливо у реаліях сьогоднішнього життя, тому нам важливо повідомити про акційні пропозиції завчасно. Купити товари можна буде як онлайн, так і безпосередньо в магазинах “Цитруса”», — поділилися в компанії. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук