Найочікуваніша новинка від realme – ноутбук Book Prime 14 – скоро ексклюзивно в «Цитрусі»    

Легкий, продуктивний та супер стильний – Book Prime 14 стане вашим улюбленим ґаджетом на кожен день. Однаково вдалий вибір як для роботи, так і для розваг та творчості – витривалий, функціональний ще й заряджається від звичайного павербанку.

Робіть передзамовлення в «Цитрусі» – офіційно новинка в Україні буде представлена лише в цій мережі – та отримуйте на додачу ще й смартфон realme C30 2/32GB. Телефон стане доповненням до всіх передзамовлень, які будуть викуплені під час старту продажів. 

Старт продажів планується на початку грудня, після цього ціна виросте. Встигніть придбати з вигодою – оформлюйте передзамовлення. Слідкуйте за новинами на сайті «Цитруса» та у соцмережах, а поки читайте, чому ця новинка від realme варта вашої уваги. 

Головна фішка цього ноутбука – його можна підключити до звичайного павербенка. Та й на одному заряді він може працювати до 12 годин і це за умови активного використання, наприклад, перегляд відео нон-стоп. З помірними навантаженнями він протримається ще довше. А ще його можна швидко зарядити, за 30 хв до 50%, завдяки потужному зарядному пристрою на 65 Вт. У період перебоїв з електропостачанням цей ґаджет – справжня знахідка. 

Ноутбук йде вже зі встановленими ліцензійною ОС Windows та пакетом програм MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook та інші – з першої хвилини покупки він готовий до роботи. 

Також Book Prime 14 буде зручно брати з собою – у нього мінімальна товщина 14,9 мм і легка алюмінієва конструкція вагою всього 1,37 кг. Це особливо зручно для віддаленої роботи, адже ваш «офіс» завжди буде під рукою.

Процесор Intel Core i5-11320H 11-го покоління має нову архітектуру Willow Cove і сучасну технологію SuperFin. А використовуючи технологію Turbo Boost, він може досягати частоти 4,5 ГГц, пропонуючи величезний приріст продуктивності та високу швидкість обробки даних. Вбудована високопродуктивна графічна карта Intel Iris® Xe забезпечує підвищення продуктивності на 68% порівняно з попередньою версією. 

До перелічених характеристик додайте ще високошвидкісний Wi-Fi 6, імерсивний звук з технологією DTS Stereo Surround Sound, чітку фронтальну камеру та можливість об’єднати ноутбук з телефоном для миттєвої передачі файлів і отримаєте ідеальний ґаджет для роботи та розваг.  Більше про все дивіться у відеоогляді від «Цитруса». 

Робіть передзамовлення в «Цитрусі» та насолоджуйтеся всіма перевагами Book Prime 14 одними з перших. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук