Офіційно тільки в «Цитрусі»: стартував продаж ультрабуків realme Book Prime

Новинка від realme нарешті в Україні та вже доступна ексклюзивно в «Цитрусі». realme Book Prime компактні, функціональні та витривалі ноутбуки. Ще й від звичайного павербанка можуть працювати – це взагалі наразі must-have особливість. Чим ще порадують? Читайте далі.

Яскравий 2К Ultra-HD дисплей із тонкими рамками приковує погляд і повністю занурює у все, що на ньому відбувається навіть при денному світлі. Широка гама кольорів, яка охоплює 100% sRGB, забезпечує реалістичне та контрастне зображення. 

Висока продуктивність з процесором 11-го покоління Intel Core i5-11320H, який має нову архітектуру Willow Cove і технологію Turbo Boost, яка забезпечує величезний приріст продуктивності та високу швидкість обробки даних. А в поєднанні з графічною картою Intel Iris® Xe — ці показники покращуються на 68% у порівнянні з попередньою моделлю. 

Такої продуктивності вдалося досягти також шляхом покращення системи охолодження, яка завдяки подвійним ультратонким та високошвидкісним вентиляторам на 37,2% краще, ніж у попередній версії, відводить тепло. Це захищає систему від перегріву та вивільняє більше енергії для роботи самого Book Prime

Доповнює все це акумулятор місткістю 54 Вт-год, який забезпечить роботу ґаджета протягом всього дня. Його, до речі, можна також швидко підзарядити, за 30 хв до 50%, завдяки потужному зарядному пристрою на 65 Вт. Як ми казали вище, ноутбук можна підживити за допомогою звичайного павербанку. А підтримка зарядки Dart Lightning потужністю до 30 Вт для смартфонів realme з портом USB-C дозволяє заряджати мобільні пристрої. 

Ноутбук постачається з попередньо інстальованою ліцензійною ОС Windows та пакетом програм MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook та інші – з першої хвилини покупки він готовий до роботи. 

Подвійна акустична система від HARMAN відтворює точний та чистий стереозвук. Але зверніть увагу, що динаміки розташовані на нижній частині ноутбука, тому гучність звуку може залежати від поверхні, на якій він стоїть. 

Все це «запаковано» в ультратонкий корпус товщиною всього 14,9 мм та вагою 1,37 кг, який повністю виконаний із високоякісного алюмінію. realme Book Prime буде зручно брати з собою для віддаленої роботи чи у подорожі. 

Побачити новинку в дії та послухати висновок експерта ви можете на YouTube-каналі «Цитруса». 

Купуйте realme Book Prime в «Цитрусі» від 33 999 гривень. А всі, хто зробив передзамовлення та викупить його на старті продажів, отримають на додачу ще й смартфон realme C30 2/32GB

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук