Онлайн-тімбілдинг Project Avatar: свіжа ідея для вашого корпоративного заходу 

Попри те, що у багатьох компаніях працівники працюють віддалено з різних куточків України та світу, роботодавці не відмовляються від ідеї організувати новорічний корпоратив чи інше корпоративне свято. Тільки тепер корпоративні заходи відбуваються у форматі онлайн-зустрічей.

Тімбілдинг-ігри на згуртування колективу – це можливість для керівників проявити турботу про персонал, підвищити лояльність співробітників та прокачати навички комунікації всередині колективу. Тімбілдинг онлайн-ігри залишаються чудовим способом ближче познайомитися з колегами, поспілкуватися в неформальній обстановці та отримати заряд позитивних емоцій. Погодьтеся, що зараз як ніколи важливо підтримувати позитивний настрій та створювати умови для невимушеного спілкування у колективі.

5 причин організувати тімбілдинг для співробітників онлайн, а не офлайн

Онлайн зустріч не тільки не поступається звичному корпоративу в ресторані, але й має низку суттєвих переваг:

  1. Приєднатися до заходу можна з будь-якої точки світу. Все, що знадобиться кожному гравцю, це гаджет із виходом в інтернет (телефон, ноутбук, планшет) та навушники з мікрофоном.
  2. Немає обмеження кількості учасників, що особливо актуально для компаній з великим штатом співробітників.
  3. Учасники не витрачають час та кошти, щоб дістатися місця проведення заходу, а також, щоб відповідати дрес-коду свята.
  4. Це заощаджує Ваш бюджет, оскільки немає витрат на оренду приміщення, декорації, організацію харчування та інших витрат, які зазвичай виникають при організації корпоративів офлайн.
  5. Онлайн формат сприяє комфорту кожного учасника, оскільки гравці знаходяться вдома у звичній обстановці. При цьому учасники максимально залучені до активностей, оскільки всі події відбуваються на екранах їхніх гаджетів.

Унікальний формат онлайн-тімбілдингу Project Avatar: мікс відеогри, фільму та класичної квест кімнати

Онлайн-гра Project Avatar – новий тренд у світі віртуальних тімбілдингів для компаній. Це повністю український продукт: від ідеї до технічного оснащення. Локація для гри та команда знаходяться у Львові.

Суть гри полягає в тому, що учасники керують головним героєм – Аватаром. Мета гри – знайти артефакти та набрати якнайбільше ігрових очок. На шляху гравців чекають логічні завдання та небезпечні пастки. Гра не має чіткого сценарію, а розвиток подій повністю залежить від дій команди.

Головна складність гри полягає в тому, щоб Аватар навчився правильно розуміти та виконувати вказівки учасників. Для цього необхідно ефективно збудувати комунікацію як гравців між собою, так і всієї команди з Аватаром.

Управління Аватаром – незвичайний досвід, який дає можливість:

  • Прокачати навички вербальної комунікації гравців.
  • Згуртувати учасників всередині команди та всього колективу.
  • Визначити лідерів серед учасників.
  • Виявити сильні та слабкі сторони кожного учасника чи команди.
  • Весело провести час усім колективом.

Командотворчий захід для співробітників разом із Project Avatar подарує учасникам незабутній позитивний досвід. А керівникам допоможе дізнатися, наскільки ефективно працівники можуть налагодити комунікацію у незвичних стресових умовах.

Командотворчі ігри: в чому користь для керівника

Сучасний тимбілдинг – це не тільки корпоративна розвага для співробітників, але і можливість для керівництва краще пізнати свою команду. HR або керівник може спостерігати за гравцями в режимі інкогніто та аналізувати дії співробітників під час гри.

Ви побачите, хто зі співробітників проявляє ініціативу і бере на себе відповідальність, а хто поводиться менш активно в процесі гри. Дізнайтеся, як налагоджено комунікацію всередині команди, наскільки ефективно учасники взаємодіють один з одним та з Аватаром. Проаналізуйте, хто зі співробітників знаходиться на своєму місці, а кому, можливо, потрібне додаткове навчання чи мотивація.

Яку онлайн-гру Project Avatar обрати для вашої команди

Ми пропонуємо 3 версії гри «Аватар Сталкер» та гру «Містичний Готель». Вибір гри для тімбілдінгу залежить від розміру колективу.

  1. Версія Standard Stalker. Тімбілдинг для маленької компанії до 15 осіб зручно провести у камерному форматі Standard Stalker. Усі учасники грають в одній команді. Завдання гравців – набрати якнайбільше ігрових очок і врятувати друга Аватара. Площа локації для гри складає 300 метрів квадратних.
  1. Версія Stalker Battle. Підходить для віртуального тімбілдингу команд до 50 осіб. Учасники діляться на дві команди по 10-25 осіб у кожній та змагаються між собою. У кожної команди свої стартова локація, завдання та головоломки. А у фіналі всі учасники онлайн-гри для тімбілдингу зустрічаються у загальній зоні. Площа локації для гри кожної команди складає 320 квадратних метрів.
  1. Версія Tournament. Версія розрахована на команди до 200 осіб. Гра проводиться, так само як і у Stalker Battle. Але оскільки одночасно в грі можуть брати участь не більше 50 осіб, ми проводимо кілька ігор поспіль. Після останнього сеансу всі учасники гри для онлайн-тімбілдингу збираються разом, щоб дізнатися результати змагання.
  1. «Містичний Готель». Ідеальний формат для невеликих команд до 10 осіб. Гра наближена до класичного квесту, адже необхідно вирішити всі загадки, щоб виконати місію. Підійде досвідченим гравцям, які люблять вирішувати складні головоломки. Складність завдань вища за середню.

Як замовити онлайн team building Project Avatar

Віртуальна гра Аватар Сталкер – це новий формат корпоративних розваг. Якщо ви бажаєте краще зрозуміти, як проходить тимбілдинг для команд, можна замовити демо версію гри.

Щоб отримати персональну пропозицію для вашої компанії або замовити демо версію, будь ласка, заповніть форму зворотного зв’язку на сайті. Менеджер зв’яжеться з вами протягом робочого дня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук