Новим директором «Microsoft Україна» став Леонід Полупан

21 грудня 2022 року корпорація Microsoft оголосила про призначення нового директора свого українського офісу. Ним став Леонід Полупан, він обійняв цю посаду після Яна Петера де Йонга, який перейшов на нову роль в Microsoft, як глобальний директор по роботі з клієнтами, що базується в Нідерландах.

  • До кар’єри в Microsoft у Полупана був великий досвід роботи у телеком-галузі: він працював в операторі UMC, який згодом став МТС, і зараз працює під брендом «Vodafone Україна». У Microsoft Леонід почав працювати з 2018 року, з посади регіонального директора з продажів, згодом виріс до Enterprise Sales Director CEE.
  • На новій посаді Леонід відповідатиме за надання рішень для критичної інфраструктури, державних установ та інших секторів в Україні, для підтримки роботи інфраструктури та обслуговування громадян через хмарні сервіси Microsoft.

«Як для Microsoft, так і для мене особисто, це велика відповідальність та можливість підтримати Україну. Крім надання можливості працювати у Microsoft Cloud, ми продовжимо підтримувати країну у сфері кібербезпеки, що наразі є критично важливою, допомагати некомерційним та гуманітарним організаціям; підтримувати співробітників, які роблять внесок у діяльність гуманітарних організацій, а також надавати дані та підтримку міжнародним організаціям, які допомагають Україні», — написав Леонід про своє призначення у LinkedIn.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук