«Save Ukraine» — благодійна гра для смартфона, в якій потрібно збивати ворожі ракети

Одні з головних героїв сучасності — це війська протиповітряної оборони України. Бо саме вони щодня рятують всіх нас від ракетних атак сусіда-терориста. 

А чи хотіли ви спробувати себе у цій ролі? Нехай ненадовго і виключно в грі? А якщо ще при цьому ви можете реально допомогти ЗСУ? 


«Save Ukraine» — це благодійна мобільна гра на iOS та Android. У ній ви перевтілюєтесь у воїна ППО, якому доручено збивати ворожі ракети. Під час проходження гри ви зіткнетеся з різними типами ракет і новими викликами. Вам доведеться адаптувати свою тактику та використовувати всі свої навички, щоб перемогти ворога. З кожною успішною місією ви зароблятимете очки, монети та відкривати нове обладнання, яке допоможе вам впоратися з ще складнішими завданнями.

Гру розробляли Павло Руденко та Станіслав Сойма за підтримки Forages Studio на рушії Unity. Елементи керування інтуїтивно зрозумілі та прості в опануванні, що робить їх доступними для гравців будь-якого рівня.

«Save Ukraine» — це не просто гра, а й данина поваги українським воїнам ППО, які захищають нашу країну від постійних ракетних обстрілів росіян. Це спосіб висловити вдячність і вшанувати сміливих чоловіків і жінок, які щодня ризикують життям заради нашої безпеки. Усі кошти з продажу монет у грі підуть у фонд «Повернись Живим».

Бийте рекорди, заробляйте монети, поліпшуйте свій арсенал та допомагайте ЗСУ.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук