Google відкрила набір на другий потік онлайн-курсу про хмарні технології для українців

Google продовжує освітню програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud: ML та дані» в Україні. Як повідомили в Мінцифри, в рамках програми до кінця 2023 планується навчити до 10 000 українців роботі з хмарними технологіями.

Про що програма?

Цього року Google продовжує безкоштовну програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud»  і оголошує про набір учасників на другий потік з фокусом на машинне навчання (Machine Learning) та роботу з даними.

Завдяки цій програмі українці зможуть отримати знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями та розширити можливості працевлаштування. Учасники програми матимуть можливість отримати безкоштовні ваучери на складання іспиту, щоб отримати міжнародну сертифікацію Google Cloud.

Що отримають учасники програми;

  • 60 днів безкоштовного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost – ідеального місця для навчання Google Cloud.
  • Бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges), які підтверджують наявність у спеціалістів знань та практичного досвіду роботи у хмарі, що допоможе у розвитку кар’єри у сфері хмарних технологій.
  • Індивідуальні напрями навчання, у тому числі з фокусом на ML і даних. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн-курси за запитом та практичне навчання. 
  • Нагороди за три та більше отриманих бейджів навичок.
  • Безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок, отриманих протягом перших двох потоків програми.
  • Зустрічі із фахівцями з хмарних технологій щодо підготовки до міжнародної сертифікації Google Cloud та карʼєрними консультантами. 

Як зареєструватися?

Зареєструватися на другий потік можна за цим посиланням. Навчання розпочнеться 1 лютого 2023 року. Після завершення реєстрації ви отримаєте електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом з інформацією про вебінари та сесії питань та відповідей з експертами з хмарних технологій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук