Літак Ан-225 «Мрія» додадуть у гру Microsoft Flight Simulator

До популярної гри Microsoft Flight Simulator додадуть модель українського літака Ан-225 «Мрія». Єдиний екземпляр «Мрії» було знищено при атаці російських окупаційних військ на аеропорт «Гостомель». Про це повідомила компанія ДП «Антонов» у Twitter.

  • ДП «Антонов» ретвітнуло повідомлення від iniBuilds, студії, яка розробляє моделі для Flight Simulator, про те, що зараз компанія працює над Ан-225 «Мрія».
  • «Мрія» стане частиною платного доповнення гри і коштуватиме $19,99, кошти обіцяють спрямовувати на відновлення справжнього літака.
  • У листопаді 2022 року стало відомо, що ДП «Антонов» працює над відновленням «Мрії»: для цього використовуватимуть як нові деталі, так і ті, що вціліли після атаки росіян. Вартість проекту оцінюють у 500 млн євро.
  • Flight Simulator — це один із найвідоміших симуляторів польотів. У грі є точна віртуальна копія планети, з містами, селами, будівлями. Гра у реальному часі оновлює дані про час та погоду по всій планеті: якщо у грі пролетіти понад власним будинком, краєвид з ілюмінатора буде приблизно той самий, що і зі справжнього вікна. Гра також відома тим, що дуже точно відтворює популярні моделі літаків.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук