Microsoft оновлює Teams Premium і додає функції штучного інтелекту

Microsoft Teams Premium тепер доступна з функціями на базі мовної моделі OpenAI GPT-3.5 AI. Для прикладу, новий Teams має інтелектуальну функцію резюме, яка автоматично генерує нотатки, пише The Verge.

  • Одне з основних нововведень Teams Premium отримало назву Intelligent recap. Це доповнення, яке використовує модель OpenAI GPT-3.5 для створення коротких приміток за мотивами зустрічі в meet. Ви можете переглянути їх, навіть якщо пропустили дзвінок. Думки кожного учасника розмови розділені та виділені оремо. Якщо колега згадає вас під час зустрічі, ви отримаєте маркери часової шкали, щоб швидко переглянути згадку.
  • Microsoft зробить деякі звичні функції доступними лише для Premium. Наприклад, переклад субтитрів в реальному часі чи віртуальні зустрічі. Субтитри з прямим перекладом будуть доступні протягом «60-денного пільгового періоду» для користувачів Microsoft Teams, а функції віртуального призначення будуть доступні лише протягом 30 днів.
  • Іншими функціями Microsoft Teams Premium, які можуть більше сподобатися компаніям, є розширений захист зустрічей. Це включає низку заходів безпеки, як водяні знаки та маркування конфіденційного вмісту під час зустрічей. Або можливість заборонити користувачам записувати зустрічі та копіювати текст із чату зустрічі. Microsoft каже, що ці функції можуть запобігти витокам інформації.

Чому це цікаво?

Додавання моделі OpenAI GPT-3.5 до Microsoft Teams Premium відбулося лише через кілька днів після того, як Microsoft розширила партнерство з OpenAI. Ходять чутки, що Microsoft готується запровадити технологію OpenAI у Word, PowerPoint і Outlook і, як повідомляється, хоче додати чат-бот AI ChatGPT у Bing.

Тепер, коли підписка загальнодоступна для всіх компаній, Microsoft Teams Premium доступна за початковою ціною $7 місяць за користувача до 30 червня. Потім вона повернеться до стандартної ціни в $10.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук