Glovo скорочує людей зокрема і в українському офісі

Читати на RU

У кінці січня 2023 року стало відомо, що компанія Glovo скоротить біля 250 співробітників (або ж 6,5% від загального штату) по всьому світі. У пресслужбі компанії AIN.UA підтвердили, що скорочення стосуватимуться і українського офісу, але меншою мірою, ніж головного офісу в Барселоні.

  • Як повідомили у компанії, скорочення в основному торкнулися штаб-квартири Glovo в Барселоні. Причиною для них стало те, що певний час компанія зростала і наймала велику кількість працівників, проте зараз глобальне зростання сповільнилося і ця структура більше не ефективна.

«Локальні ринки, враховуючи український офіс, мають набагато менший відсоток скорочень, що не позначиться на бізнес-операціях. Працівники, на яких вплинуло це рішення, були повідомлені особисто та отримали усі виплати. Враховуючи ситуацію в Україні, компанія запропонувала компенсаційний пакет, щоб співробітники, що працювали з Glovo, почували себе комфортно і захищено», — повідомили у компанії.

  • У компанії також заявили, що не зупинятимуть найм працівників на критично важливі для бізнесу посади.
  • СЕО та співзасновник компанії Оскар П’єр звернувся до усіх співробітників компанії з листом. у якому пояснює причини для скорочень.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук