eTOLLs — український застосунок для сплатити дорожніх зборів в ЄС

Українці створили застосунок eTOLLs, який дозволяє сплатити дорожні збори в ЄС наперед. Це допомагає оминати черги на оплату готівкою та проводити заздалегідь платежі за проїзд платною трасою, пише Liga.Tech.

  • eTOLLs також збирає необхідну інформацію щодо тарифів. А в наступній ітерації можна буде зручно прокласти маршрут від пункту А до пункту Б.
  • Додаток зможе показувати платні ділянки траси та скільки це коштуватиме.
  • Купувати віньєтки можна для платних доріг Чехії, Словаччини, Словенії, Румунії, Австрії, Болгарії та Угорщини. Згодом кількість країн розшириться.
  • Застосунок безкоштовний, звантажити його можна за посиланням.
Зображення: eTOLLs,

Щоб придбати віньєтку, треба ввести номер авто, перевірити інформацію, обрати країну подорожі, додати контактні дані, обрати зручний метод сплати. Крім того, в разі потреби своєчасно приходить push-повідомлення щодо закінчення терміну дії попередньої віньєтки.

Засновники зазначають, що російські юзери не зможуть користуватись застосунком. Під час введення російського номера розрахунок вартості та функція купівлі не працюватимуть. Натомість у майбутньому у застосунку буде передбачена можливість добровільно перерахувати певну суму на пожертву для ЗСУ.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук