Мінцифри запускає безкоштовний курс з кібербезпеки

З 1 березня 2023 року Міністерство цифрової трансформації (Мінцифри) починає приймати заявки на безкоштовний курс із кібербезпеки Re/start in cyber. Щоб подати заявку на курс, можна зареєструватися онлайн. Про це AIN.UA повідомили у відомстві.

Що за курс

Це — курс для тих, хто хоче здобути знання та практику з кібербезпеки, а також знайти роботу в цій галузі. Він висвітлюватиме основи кібербезпеки, зокрема, безпекові особливості роботи з ОС, контейнерами, віртуалізацією, серверами баз даних і поштовими серверами, мережеву безпеку і таке інше.

Програма re/start in cyber включає в себе два основних блоки: 

  • Перший — інтерактивне проходження онлайн-курсу із основ кібербезпеки, який передбачає як теоретичну підготовку, так і практичні завдання й лабораторії. Учасників програми консультуватимуть ментори ISSP Training Center в онлайн та в офлайн-форматі.
  • Другий — допомога з пошуком роботи у сфері кібербезпеки. Завдяки BazaIT учасники програми дізнаються, як правильно підготуватися до співбесіди з майбутнім роботодавцем, писати CV та мотиваційні листи, а також розвивати власні soft skills.

Після завершення курсу учасники отримають сертифікат міжнародного зразка — GIAC Foundational Cybersecurity Technologies.

Які умови участі

З усіх заявок на курс відберуть 30 студентів. Заявки приймають до 15 березня 2023 року, а навчання стартує з 24 квітня цього ж року.

Щоб подати заявку на курс, потрібно відповідати таким критеріям:

  • вік від 25 до 60 років;
  • немає профільної освіти або досвіду роботи у кібербезпеці;
  • рівень англійської не нижче upper-intermediate (B2), адже навчання на онлайн-курсі відбуватиметься англійською мовою.

Проект реалізує Мінцифи разом із міжнародною компанією з кібербезпеки ISSP, канадським Toronto Metropolitan University та рекрутинговою платформою BazaIT.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук