Нова лінійка смартфонів Samsung вже у «Цитрусі»

1

Нещодавно презентовані новинки від Samsung вже в «Цитрусі». З третього березня будь-яку з трьох нових моделей: Galaxy S23, Galaxy S23+ та Galaxy S23 Ultra – вже можна придбати в магазинах мережі чи замовити на сайті. А з 3 березня до 5 квітня ще й з додатковою вигодою до 4 000 грн. 

Купуючи будь-яку з новинок у період з 3 березня по 5 квітня, ви отримаєте ще й спеціальні плюшки на вибір: 

  1. Сертифікат, який можна використати на покупку смартфонів, планшетів, аксесуарів та носимих пристроїв від Samsung. Скористатися ним потрібно одразу в момент покупки. Сума сертифіката залежить від обраної моделі:
  • Samsung Galaxy S23 Ultra до 3 500 грн;
  • Samsung Galaxy S23+ до 2 900 грн; 
  • Samsung Galaxy S23 до 4 000 грн.
  1. Вигода з trade-in. Можна обміняти свій старий смартфон на одну з представлених новинок та отримати додаткову вигоду по аналогії з описаною вище схемою. До обміну приймаються будь-які смартфони з функціонуючим дисплеєм та оціночною вартістю від 1 500 грн. 

Якщо ви досі не визначилися, яку саме модель придбати, дивіться відеоогляд від «Цитруса» про кожну з них. 

А нижче ми розкажемо детальніше про презентовані флагмани. 

Почнемо знайомство з Galaxy S23 та Galaxy S23+. Цього року вони отримали новий дизайн з тонкішими та плавнішими рамками. Серед інших особливостей:

  • селфі-камера з нічною зйомкою;
  • потужний процесор;
  • неймовірно яскравий дисплей. 

Основна камера робить чіткі та якісні фото в будь-який час доби завдяки матриці з високою роздільною здатністю та інтелектуальними пікселями, які поглинають світло. А селфі, навіть ті, що зроблені в темряві, порадують своєю яскравістю та мінімальним рівнем шуму. 

Новинки отримали ексклюзивний потужний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 та витривалі батареї на 3900 та 4700 мАг відповідно. Яскравий екран з частотою оновлення 120 Гц забезпечує плавне прокручування, а спеціальна функція захищає очі навіть у темряві. 

У «Цитрусі» ціни стартують від 39 999 грн.

Galaxy S23 Ultra має естетично бездоганний дизайн та зручний корпус. Він оснащений ексклюзивним процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, який ефективно працює навіть у режимі мультизадачності. Акумулятор на 5000 мА/год забезпечує тривалий час роботи, а ОС має додаткові розумні функції енергозбереження для його збільшення.

Камера на 200 Мп робить неперевершені фото та відео. У неї найбільша серед усієї серії Galaxy матриця, 10х оптичний зум та вбудовані інтелектуальні режими. Завдяки цьому ви отримуєте чіткі деталізовані кадри за будь-якого освітлення. 

Дисплей Dynamic AMOLED 2X забезпечує чітке відображення й бездоганне відтворення кольорів незалежно від налаштованого рівня яскравості. Частота оновлення екрана динамічно регулюється в діапазоні до 120 Гц, щоб уникнути ривків і заощадити заряд акумулятора.

Вбудований S Pen дає змогу зручно та швидко керувати смартфоном, робити нотатки та навіть малювати на професійному рівні.

Купити Galaxy S23 Ultra в «Цитрусі» можна від 57 999 грн, а більше цікавих та корисних деталей дізнатися з відеоогляду. 

Лише до 5 квітня діє унікальна пропозиція. Купуючи Galaxy S23 Ultra разом з портативним проектором Samsung The Freestyle, ви гарантовано отримаєте вигоду 10 000 грн. Суму покупки можна додатково розділити на 25 частин і виплачувати поступово.  

«З нашого досвіду, перші партії новинок завжди дуже швидко розлітаються, особливо, коли ми говоримо про флагмани від Samsung. Тому, не зволікайте з покупкою, тим паче з такими вигідними додатковими умовами, як зараз», – порадили представники «Цитруса».

Залишити коментар

Коментарі | 1

  • Стаття чудова ну мені сподобалась ,але я не поціновувач саймсунгів .Ну знаєте дизайн гарний,але я сумніваюсь що він зручний я в телефонах ціную мінімалізм та зручність .На мою думку це найважливіший критерій оскільки дизайн це таке собі а от зручність .От недавно дивилась за смартфоном своєму брату не знаю чи брати 13 чи 13 про та чи варто брати відновлений в айкулі https://icoola.ua/apple-iphone-13-pro-max/. А може це взяти десь інше не знаю може хтось порадить, бо чесно не знаю

Пошук