Hworknet Design — telegram-бот з ресурсами та сервісами для дизайнерів

Українець Богдан Щербаков створив Telegram-бот Hworknet Design, в якому зібрані корисні ресурси для дизайнерів. Як повідомив розробник, в боті зібрані шрифти, іконки, ілюстрації підбірки сервісів, книг, фільмі та інших ресурсів, що можуть бути корисними дизайнерам.

Зараз бот містить всього 925 ресурсів: ресурси для звантаження (351), сервіси (350), саморозвиток (224) і є повністю безплатним.

«Цей бот повністю безкоштовний. Створив його для того, щоб зміцнювати українське ком’юніті дизайнерів. В цьому боті можна знайти купу ресурсів, отримати нові знання, навички, знайти однодумців», — зазначає Щербаков.

Категорії структуровані по підтемах. Наприклад «Ресурси» містять Шрифти, Іконки, Фотографії,  Ілюстрації, 3D, PSD, Мокапи та Відео. А «Саморозвиток» ділиться на Натхнення, Книги, Інформація та Фільми.

«У кожному із розділів іде видача по 10 матеріалів за раз. Це щоб не перевантажувати вас посиланнями і описами. Натискайте кнопку «Показати ще» — і ви отримаєте наступні 10 ресурсів, і так аж до кінця. Не забувайте про це», — розповідає розробник.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук