Конференція Google I/O 2023 стартує 10 травня. Покажуть новий Android та AI-рішення

Щорічна конференція Google I/O цього року розпочнеться 10 травня. Як повідомили в Google, конференція пройде в змішаному форматі — розмір живої аудиторії буде обмежений, проте всі охочі зможуть взяти участь онлайн. Подавати заявки на реєстрацію можна з 8 березня.

Що покажуть на Google I/O?

Цього року найбільші очікування від презентації пов’язані з технологіями штучного інтелекту, які розробляє Google. Очікуйте новин про Bard (відповідь Google на ChatGPT), а також про інші продукти для створення зображень, написання коду для програм або тестування прототипів продуктів.

Зазвичай на конференції також представляють інформацію про наступну версію Android, яку Google уже підготував для розробників, а також різні оголошення про апаратне забезпечення. 

Крім того, як повідомляє The Verge, ходять чутки, що під час основної доповіді Google презентує деталі про Pixel 7A та Pixel Fold і, можливо, учасники зможуть почути більше про майбутній планшет компанії. З огляду на те, що запрошення на подію виглядає майже як планшет, останнє припущення виглядає досить переконливо.

Як зареєструватися?

Цього року квитків немає, кожен може зареєструватися онлайн, щоб приєднатися до нас. Зареєструватися можна вже зараз за посиланням. Реєстрація на Google I/O 2023 дає вам змогу бути в курсі розкладу та вмісту, а також відповідних новин для розробників.

Як реєстрант ви також можете створити профіль розробника, щоб отримати максимальну віддачу від цифрового досвіду, зберігаючи та переглядаючи вміст, який стосується вас.

Якщо ви не зареєстровані, ви все ще можете переглядати основні доповіді та сесії, але ви не отримуватимете повідомлення, пов’язані з подією. Крім того, ви не зможете зберегти вміст для перегляду пізніше або отримати рекомендації через свій профіль розробника.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук