Маркетплейс Auto.ria відкрив перше офлайн відділення

1

Український маркетплейс AUTO.RIA відкрив перше офлайн-відділення – Центр перевірок. Про це AIN.UA повідомили в пресслужбі компанії. В ньому українці зможуть отримати допомогу у підборі чи продажі авто, зробити офлайн-огляд автомобіля та здійснити ряд технічних перевірок від AUTO.RIA.

Перший Центр перевірок розпочав роботу у місті Вінниця, в ТЦ «Plaza Park» по вул. Келецька, 121. Згодом AUTO.RIA планує відкриття в інших українських містах.

Фото: AUTO.RIA

Що це таке

Центр перевірок AUTO.RIA – це офлайн-хаб для автомобілістів, який допомагатиме купувати та продавати автотранспорт. Консультацію спеціалістів Центру можна отримати безкоштовно.

  • Охочим купити авто спеціалісти центру зможуть підібрати машину за потребами, оцінять поверхневий технічний стан та лакофарбове покриття, підберуть перелік необхідних перевірок за VIN-кодом чи на СТО, організують процес перевірки на СТО, навіть якщо авто знаходиться в іншому місті.
  • Охочим продати авто спеціалісти розрахують середню ринкову вартість, оглянуть авто, допоможуть із розміщенням пропозиції на маркетплейсі, підкажуть, як рекламувати своє авто чи додати його безкоштовно.

AUTO.RIA — маркетплейс для продажу та придбання авто, продукт української ІТ-компанії RIA.com. Є частиною міжнародної компанії RIA.com Marketplaces OÜ. Наразі маркетплейс має вебсайт та застосунок для пристроїв на базі iOS та Android. За даними компанії, сайтом АUTO.RIA щомісяця користується понад 8 млн українців.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук