Bronʼ Legal Support — проект юридичної підтримки IT-компаній з питань бронювання

IT Ukraine Association разом з юридичними партнерами Arzinger, Asters, GOLAW, Sayenko Kharenko і Tretten Lawyers запустили проєкт юридичної підтримки компаній IT-індустрії з питань роботи під час повномасштабної війни. Про це AIN.UA повідомили в пресслужбі асоціації. Проект називається Bron» Legal Support

На сайті сервісу представники українських IT-компаній зможуть отримати онлайн-консультацію з питань:

  • бронювання військовозобов’язаних;
  • ведення військового обліку; 
  • тимчасового виїзду працівників у відрядження за кордон. 

Перша консультація безоплатна. 

«Нова процедура бронювання військовозобов‘язаних працівників у період воєнного стану була розроблена як універсальний механізм, без врахування специфічних аспектів діяльності ІТ галузі. З моменту її впровадження ми в асоціації побачили великий запит на експертну підтримку у реалізації даної процедури бронювання та щодо особливостей ведення військового обліку. Оскільки на базі правового комітету асоціації накопичилась значна експертиза з цих питань виникла ідея всі ініціативи асоціації щодо військового обліку і бронювання об’єднати у великий окремий проект», – пояснила партнер Arzinger, Віце-президент з правових питань IT Ukraine Association Катерина Олійник.

Як зазначили в Асоціації,проект покликаний надавати правову допомогу IT-компаніям, спростити комунікацію з Міністерством цифрової трансформації, Міністерством оборони, Генеральним штабом Збройних сил України, та Міністерством економіки України. У майбутньому планується зробити його платформою для вдосконалення чинного законодавства України в інтересах IT-галузі. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук