Онлайн-конструктор від balbek bureau генерує проекти відбудови знищених будинків. Безкоштовно

Проектна компанія Слави Балбека balbek bureau запустила проект RE:Ukraine Villages – це онлайн-конструктор, який дозволяє безкоштовно згенерувати проект відбудови приватного будинку. Проект можна завантажити в PDF за декілька хвилин і на його основі реконструювати власне зруйноване житло.

Щоб згенерувати проект, потрібно спочатку обрати регіон, де буде знаходитися будинок. В залежності від цього конструктор запропонує варіанти з урахуванням місцевого колориту: оздоблення вікон, веранди, даху, конфігурацію печі, палітру кольорів тощо. У такий спосіб в balbek bureau хочуть зберегти унікальний дух кожного регіону.

«Мета проєкту RE:Ukraine Villages від архітектурної майстерні balbek bureau – зберегти сформований органічний образ українських сіл та не дати стерти його типовою забудовою.

Завдяки практикам digital-архітектури ми сформулювали дизайн-код деокупованих областей. Свої знахідки та спостереження наша команда зібрала в доступному онлайн-конструкторі, який допоможе власникам будинків швидко ухвалити необхідні рішення і розпочати відбудову»,

— сказано на сайті проекту.

Як скористатися конструктором

  • Щоб згенерувати проект, натисніть на кнопку «Створити будинок» в шапці або кікері сайту.
  • Далі потрібно крок за кроком обрати метраж, планування, матеріали та елементи оздоблення будинку.
  • Після проходження всіх кроків конструктора ви отримаєте готову інструкцію у вигляді PDF з ізометрією, планами, розгортками фасадів і технічним описом.
  • Натисніть на кнопку «Завантажити PDF» та оберіть папку на компʼютері, в яку хочете зберегти проект.

На сайті вже доступно понад 200 млн варіантів будинків. Поки що лише для Київщини, адже саме з дослідження цього регіону починався RE:Ukraine Villages. Згодом архітектори обіцяють додавати проекти для інших місцевостей України.

Проект реалізується за підтримки власного фонду balbek bureau, з якого фінансується також низка інших соціальних проектів. Фонд приймає фінансові пожертви від приватних осіб і бізнесів, а також матеріальні донації у вигляді наповнення житла від постачальників і виробників.

Про засновників

balbek bureau – глобальна майстерня архітектурного дизайну інтерʼєрів, заснована українським архітектором Славою Балбеком. Майстерня проєктує комерційні та корпоративні простори в Україні, Європі, США та Азії. Загальна площа обʼєктів balbek bureau, за даними компанії, сягає 135 000 м.кв.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук