DOM.RIA змінив неймінг та логотип. Тепер це – DIM.RIA

Український маркетплейс із придбання, продажу та оренди нерухомості DOM.RIA офіційно став DIM.RIA. Продукт змінив неймінг та логотип. Як повідомили в компанії, певний час вебсайт DIM.RIA працюватиме на обох доменах: dom.ria.com та dim.ria.com. Мобільний застосунок буде повністю оновлено.

«Ми запустили процес щодо зміни назви продукту, аби вкотре підкреслити, що наш продукт український і створений українцями. Після закріплення усіх юридичних моментів, пов’язаних зі зміною торгової марки, що зайняло тривалий час, готові офіційно заявити, що DOM.RIA відтепер DIM.RIA», — коментує маркетинг-директор та член правління компанії RIA.com Сергій Молдаховський.

Усі функції маркетплейсу, профілі користувачів, історії спілкувань та інше – лишились незмінними.

Нагадаємо, RIA.com — українська ІТ-компанія, що розвиває продукти AUTO.RIA, DIM.RIA та RIA.com. DIM.RIA – продукт української ІТ-компанії RIA.com, що створена і функціонує у Вінниці. У 2014 році продукт було повністю перезапущено. У 2017 році DIM.RIA презентував застосунок для пристроїв на базі iOS та Android. У 2021 році було встановлено українськомовний інтерфейс за замовчуванням на сайті, а 2022 року – видалено російську мову з мобільного застосунку. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук