Для роботи та розваг: стартували продажі потужного та екологічного ноутбука Zenbook S 13 OLED

В Україні стартували продажі нового 13-дюмового ноутбука ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304), в металевому корпусі. Ноутбук виготовлений з урахуванням еко-технологій, з перероблених матеріалів, а його корпус на вигляд нагадує камінь.

Легкий та потужний: чим Zenbook S 13 OLED вирізняється з-поміж інших

ASUS Zenbook S 13 OLED водночас є достатньо потужним, щоб виконувати робочі завдання, і зручним, адже за товщини корпусу в 1 см він важить всього 1 кг. 

Він оснащений якісним OLED-екраном ASUS Lumina, працює на процесорі Intel Core 13-го покоління, і має достатньо обсягу оперативної пам’яті та твердотільного накопичувача, щоби швидко завершити робочий таск, запустити гру або ж влаштувати вечірній кіносеанс. 

Роботу Zenbook S 13 OLED просто описати цифрами:

  • Його процесор Intel Core i7 13-го покоління вміє пришвидшуватися на 20%.
  • Ноутбук оснащений до 32 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, SSD PCIe 4.0 x4 об’ємом до 1 ТБ. 
  • Швидке з’єднання з мережею забезпечує модуль Wi-Fi 6E з технологією ASUS WiFi Master Premium.
  • Ноутбук оснащений акумулятором ємністю 63 Вт·год, а це означає, що він здатен працювати до 9 і більше годин без підзарядки. 
  • Його параметри підтверджені сертифікацією Intel Evo™, яку отримують лише якісні пристрої. Адже стандарт Intel Evo™ спеціально придуманий для того, щоб полегшити користувачеві вибір ноутбука, якщо немає бажання детально розбиратися у характеристиках пристрою, але хочеться знайти щось надійне, автономне та продуктивне. 

Ноутбук має OLED-дисплей ASUS Lumina зі співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2,8K та кінематографічним колірним охопленням 100% DCI-P3. Дисплеї ASUS Lumina оснащені технологіями ASUS Splendid та ASUS OLED Care, мають показник точності кольору Delta E < 1, знижене енергоспоживання та функції захисту панелі. Це означає, що у випадку роботи над складним графічним проектом, і при бажанні запустити нову гру або фільм дисплей забезпечить точне і якісне відтворення кольорів та відео.  

Zenbook S 13 OLED також є доволі універсальним, маючи набір усіх потрібних інтерфейсів, щоб власникові не доводилося докупляти адаптери або перехідники.У ньому є два швидкісні порти Thunderbolt 4 у вигляді роз’ємів USB-C, які забезпечують швидке заряджання, підключення зовнішніх дисплеїв 4K і передачу даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с. Крім цього, у Zenbook S 13 OLED є порт HDMI 2.1, повнорозмірний порт USB 3.2 Gen 2 та аудіороз’єм 3,5 мм.

Уважний до довкілля: як ASUS виготовляє еко-ноутбуки

Розробляючи ноутбуки серії Zenbook, компанія ASUS прагне досягти мінімального впливу на довкілля. Створюючи новий Zenbook S 13 OLED, компанія вперше використала технологічний процес плазмової керамізації алюмінію, який за допомогою чистої води та електричного струму впливає на властивості матеріалу. 

У результаті метал корпусу ноутбука став стійкішим до іржі та довготривалішим. А його поверхня стала нагадувати справжнє каміння, до якого хочеться доторкнутися рукою. Цього компанії вдалося досягти без використання органічних сполук, агресивних кислот і важких металів.

Розробляючи цей ноутбук, компанія також думала над зменшенням вуглецевого сліду, використовуючи для нього перероблені матеріали та екологічне пакування. Корпус ноутбука виготовлений із магнієво-алюмінієвого сплаву з відходів виробництва. Це дозволяє зменшити вуглецевий слід більше, ніж на 50%. 

Клавіатура та динаміки містять перероблений побутовий та «океанічний» пластик, тож купляючи подібні пристрої, їхні власники уже допомагають робити світові океани чистішими. Папір для пакування — на 100% деревина лісів, якими опікуються організації, що працюють за принципами відповідального лісокористування, контрольованої деревини та перероблених матеріалів. 

Тож кому підійде ASUS Zenbook S 13 OLED?

Це — гарний вибір як для роботи, так і для відпочинку, він стане у нагоді користувачеві, що подорожує і хоче мати ноутбук завжди під рукою. Корпус Zenbook S 13 OLED — приємний на дотик і нагадує натуральне каміння. Ноутбук також — екологічний, адже при виготовленні пристрою компанія керувалася можливістю зменшити вуглецевий слід та використовувати перероблені матеріали. 

Докладніше про найтонший та найлегший тонкий ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) можна дізнатися тут.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук