Український застосунок CashPump дасть власникам смартфонів можливість заробляти на виконанні онлайн-завдань

Читати на RU

На смартфоні можна не лише витрачати гроші, а й заробляти. Українські розробники створили застосунок CashPump, завдяки якому можна отримувати грошові винагороди за виконання різних завдань. Наприклад, за встановлення мобільних додатків та ігор, участь в опитуваннях, коментування, перегляд реклами тощо. Виконання одного завдання принесе користувачу від 3 до 10 грн.

CashPump-1

За день користувач може виконати скільки завгодно завдань, єдине обмеження — один користувач може виконати конкретне завдання лише один раз. Вивести гроші (від $5) можна через PayPal, WebMoney або прямо на банківську картку (Visa/MasterCard). У майбутньому команда планує дозволити виводити кошти через подарункові картки Amazon.

Більшість завдань доступні день або два, тому користувачам потрібно стежити за появою нових завдань та намагатися виконувати їх одразу. Винагорода може бути різною. «У нас були пропозиції по 45, 23 та 16 центів. За курсом долара 23 гривні це 3, 5 та 10 грн», — розповіли розробники.

Застосунок CashPump отримує завдання від компаній-партнерів та CPA-мереж. Заробляють на комісії від завдань, розмір якої залежить від оферу та становить від 3% до 20%. «Багато компаній готові платити, щоб зайняти вигідні позиції або наблизитися до топових місць у рейтингу, залучити лояльних клієнтів. Завдання потрапляють до нас як безпосередньо, і від посередників. Такі замовники навіть не знають, хто, де і як виконує їхні замовлення, але їм це й не цікаво, для них головний результат — кількість встановлень, відгуки, перегляди», — розповіли AIN.UA представники стартапу.

На сьогодні серед партнерів CashPump — студія мобільного маркетингу Applead і вітчизняні розробники мобільних ігор TapGaming. Команда веде переговори з низкою компаній, щоб забезпечити постійну наявність активних завдань для своїх користувачів, а поки що для українських та білоруських користувачів завдань набагато менше, ніж для російських.

CashPump-2

CashPump збирає дані про застосунки, встановлені у користувачів сервісу. Розробники також запевняють, що їхні пристрої безпеки — з недоброчесними партнерами, які можуть займатися кібершахрайством, команда не працює. «Ми не хочемо зіпсувати пристрої наших користувачів, тому працюємо лише з перевіреними партнерами, а кожне завдання проходить модерацію», — запевнили в стартапі.

Поки що програма працює у відкритому бета-тесті, а вже завтра команда планує запустити альфу та PR-кампанію, яка має на меті привернути увагу українських користувачів і партнерів до CashPump.

Нагадаємо, раніше в уанеті з’явився ще один онлайн-сервіс такого роду. Його запустив відомий одеський підприємець Вадим Роговський. Програма Earny дає українцям можливість отримувати гроші за встановлення застосунків. Earny працює зі смартфонами на платформі Android, а також iPhone, iPad та iPod Touch.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук