Meta офіційно анонсувала свою гарнітуру Quest 3 VR з ціною від $500

Читати на RU

Meta офіційно анонсувала свою гарнітуру Quest 3 VR. Як повідомляє The Verge, нове покоління гарнітур віртуальної та змішаної реальності отримає вищу роздільну здатність, потужнішу продуктивність та менші розміри. Ціна за базову версію на 128 Гб пам’яті буде коштувати $500.

Гарнітура Quest 3 VR з’явиться вже восени 2023 року. Базова версія на 128 ГБ пам’яті буде доступна від $499,99. В Meta зазначили, що пристрій матиме додаткові варіанти комплектації пам’яті, для користувачів, яким потрібно більше місця, проте ціни на інші моделі ще не оголошено.

Гарнітури Meta’s Quest 2 (ліворуч) і Quest 3 (праворуч).

Порівняно зі своїм попередником, Quest 2, дизайн Quest 3 легший і зручніший, з «тоншим оптичним профілем на 40 відсотків» (без урахування чорного лицьового інтерфейсу), а новий чіп Snapdragon всередині має вдвічі кращу графічну продуктивність.

Крім того, Quest 3 відрізняється вищою роздільною здатністю, що особливо важливо в гарнітурах віртуальної та змішаної реальності, та технологію Meta Reality (яка, здається, стала єдиним результатом буму метавсесвітів, який започаткував Цукерберг).

Що важливо — Quest 3 також сумісний з іграми Quest 2. Це особливо цікаво на фоні того, що компанія продовжує продаж старих гарнітур, але за нижчою ціною. Meta повідомила, що з 4 червня вартість Quest 2 знизиться на $100 — до $299,99 за версію 128 ГБ, а вартість версії з 256 ГБ буде знижена на $80 — з $429,99 до $349,99. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук