Quantum Systems не запускатиметься в Україні повноцінно, але найматиме спеціалістів

Німецька компанія Quantum Systems, яка виробляє дрони, відкрила в Україні центри сервісного навчання, підтримки та логістики. Компанія не планує відкривати повноцінні представництва або R&D в Україні, але найматиме тут спеціалістів, як повідомляє DOU.

«Ми не плануємо відкривати офіси в Україні. Щоб продовжувати підтримувати вашу країну нашими продуктами, ми зосереджуємося на розвитку свого виробничого відділу. Водночас у нас є широкий спектр відкритих вакансій у різних відділах, включаючи фінанси, інженерію та ІТ», — повідомила компанія у коментарі виданню.

  • Компанія також планує набирати українських спеціалістів. Зараз у Quantum Systems шукають Embedded Systems Engineer/Developer, Software Developer Postprocessing та Software Engineer Drone Port Hub.
  • Quantum Systems виготовляє БПЛА, один із них — Vector, який може злітати й приземлятися вертикально, має двигун із низьким рівнем шуму і зашифрований IP-зв’язок, який передає відео.
  • Компанія вже співпрацює з українським Міністерством оборони. Нещодавно Україна замовила у неї 300 дронів Vector на потреби армії.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук