Життя за власним сценарієм з технологіями SmartThings

Завдяки «розумним технологіям» можна перекласти безліч домашніх турбот на техніку. І якщо ви цього ще не зробили, розповідаємо про те, що сьогодні пропонує ринок гаджетів для «розумного дому».

У світі техніки та електронних гаджетів, новітніх смарт-винаходів, інновацій та див мережа Фокстрот завжди тримає руку на пульсі, щоб не пропустити реліз найсвіжіших новинок і долучити до них українських покупців.

Як наділити свою оселю унікальними характеристиками?

  • Щоб вона самостійно здійснювала контроль енерговитрат і налаштовувала час та обсяг роботи побутових приладів.
  • Аби дистанційно попереджала про порушення безпеки, надсилаючи інформацію про все, що відбувається вдома, на екран смартфона.
  • Щоб оселя сама керувала побутовою технікою, а ви більше не хвилювалися з приводу невимкненої праски вдома. Бо чудово знали б, що всі речі будуть вчасно випрані, а сніданок буде готовий у потрібний вам час. Щоб статус роботи усіх приладів можна було переглянути в одному місці, а все, що вам залишилося б, – це просто насолоджуватися життям!
  • А ще, аби квартира могла керувати мультимедіа, вмикаючи для вас улюблений канал або трек, який ви обожнюєте слухати. Навіть коли ви тільки-но зайшли до оселі, адже завдяки технології система самостійно визначає, що хтось повернувся додому. 

Погодьтеся, життя без нудних домашніх справ може бути кращим.

І все це можливо завдяки смарт-технологіям. Саме вони здатні об’єднати техніку вдома в єдину систему, якою ви зможете просто й легко керувати зі свого смартфона або планшета. 

Усе, що потрібно, – це наявність Wi-Fi вдома, завдяки якому відбувається налаштування зв’язку з усіма пристроями, а необхідна інформація про їхню роботу передається на мобільний застосунок.

Ну що, зробимо з вашої оселі «розумний дім»?

SmartThings перетворить дім на довершений простір

Сьогодні серед розробників смарт-технологій одним із флагманів є компанія Samsung, яка постійно дивує сучасними інноваційними рішеннями. Саме тому протягом багатьох років Samsung є надійним партнером мережі магазинів «Фокстрот».

Можна сміливо сказати, що у створенні та організації «розумного дому» Samsung досяг майже довершеності. І це легко доводить унікальна розробка компанії – застосунок SmartThings.

У чому ж його унікальність?

SmartThings підключає різні розумні пристрої таким чином, що усіма ними можна керувати з одного застосунку: ви маєте змогу створювати власні сценарії роботи приладів відповідно до вашого графіка та ритму життя. Налаштовувати режим роботи побутових приладів так, аби вони самі вмикалися та вимикалися у заданий час.

Як це працює?

Наприклад, ви хочете створити кіноатмосферу в оселі. Для цього у застосунку SmartThings ви налаштовуєте сценарій «Кіновечір», який просто активуєте у потрібний вам час. І як у кіно –  вмикається великий екран телевізора, кондиціонер переходить у тихий режим, робот-пилосос припиняє прибирання, а ви насолоджуєтеся переглядом.

Або ви хотіли б випрати одяг до того, як повернетеся з роботи додому. Для цього ви просто заздалегідь програмуєте роботу пральної машинки на певний час, і вона сама усе зробить, ще й повідомить вам про виконану роботу сповіщенням на ваш смартфон або планшет. Головне – не забути завантажити одяг заздалегідь.

Одним з неймовірних сценаріїв, який точно стане вашим улюбленим, є сценарій для кухні. Часто у нас просто бракує часу стояти біля плити, поки готується обід. А потім ще й прибирати після цього… І ось тут у пригоді стає застосунок SmartThings.

У ньому ви можете створити унікальний сценарій. Тільки уявіть: щойно приготування їжі на смарт-поверхні чи у смарт-духовці скінчиться, ви отримаєте сповіщення на смартфон, і автоматично увімкнеться очищувач повітря, аби освіжити приміщення від неприємних запахів, а також робот-пилосос, який прибере кухню за вас! Ну хіба не мрія?

А якщо ви хочете чути звуки улюбленого треку або ж голоси героїв улюбленого фільму, коли повертаєтесь додому, то це можливо із застосунком SmartThings. Адже він може точно визначати місце вашого перебування, і коли ви будете заходити до квартири – саунд-бар чи телевізор увімкне вашу улюблену композицію або ж канал. Усе за вашим сценарієм!

Застосунок SmartThings легко конектиться з більшістю пристроїв Samsung.

Готові до якісних змін? Тоді ця пропозиція для вас

Щоб кожен мав змогу якісно апгрейдити свою оселю за допомогою «розумного дому», «Фокстрот» спільно з компанією Samsung підготував комбо-рішення.

Купуйте у «Фокстроті» і на foxtrot.ua 2 товари від Samsung, які об’єднуються в екосистемі SmartThings, та отримуйте знижку 10% від поточної ціни. У період з 11 травня до 30 червня 2023 року круті комбо-рішення чекатимуть на вас:

  • Обирайте телевізор і кондиціонер, якщо бажаєте створити власну атмосферу вдома і налаштувати девайси для комфортного перегляду фільму.
  • Або придбайте духову смарт-шафу та кондиціонер, якщо піклуєтеся про власне здоров’я і хочете, щоб після приготування їжі вдома було чисте повітря, про яке потурбується очищувач.
  • Чи, може, ви б хотіли контролювати енерговитрати побутової техніки? Тоді обирайте розумну пральну або сушильну машину разом зі смартфоном.
  • А якщо мрієте спілкуватися з близькими чи вести зустрічі та конференції на великому екрані – тоді смартфон у парі з ТВ створять для вас цю унікальну можливість. Усе за вашим сценарієм!

Дізнайтеся більше про всі промонабори і деталі акції тут.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук