Ілон Маск готовий битися з Цукербергом в клітці через спроби Meta конкурувати з Twitter

Читати на RU

На початку червня стало відомо, що Meta розробляє власний аналог Twitter, головною перевагою якого зазначене «розумне керування», що є натяком на бездумне керівництво Маска. Через таке позиціювання майбутнього продукту між Ілоном Маском та Марком Цукербергом виник конфлікт.

І тепер, як повідомляє The Verge, мільярдери вже домовляються розібратися шляхом поєдинку у восьмикутній клітці в Лас-Вегасі, де зазвичай проходять бої Ultimate Fighting Championship.

З чого все почалося?

На початку травня один із топ-менеджерів Meta влаштував команді попередній перегляд майбутнього аналога Twitter, який розробляється в компанії. Під час презентації директор із продуктів Meta Кріс Кокс натякнув на те, як Ілон Маск бездумно керує Twitter і заявив, що «В Meta почули прагнення авторів і громадських діячів, які зацікавлені в тому, щоб мати розумно керовану платформу, якій, на їхню думку, можна довіряти».

Маск почав висміювати Meta та Цукерберга за їх прагнення скопіювати його платформу. На це один з користувачів Twitter зазначив, що Маск має обережніше підбирати слова, оскільки Марк молодший і займається джіу-джитсу і навіть бере участь у турнірах. Маск (можливо на той момент жартома) написав, що готовий до такого поєдинку.

Як мільярдери дійшли до розмов про поєдинок?

На слова Ілона Маска, який публічно оголосив про готовність провести такий поєдинок, генеральний директор Meta опублікував скріншот оригінального твіту Маска з підписом «надішліть мені місце».

«Я підтверджую, що публікація Цукерберга в його обліковому записі Instagram насправді не жарт, а це означає, що тепер м’яч на боці Маска. Історія говорить сама за себе», — зазначила речниця Meta Іска Саріч у відповідь на запитання журналістів.

Після публікації цієї історії Маск відповів двома словами: «Вегаський октагон». Це восьмикутний в Лас-Вегасі, яким володіє ліга зі змішаних єдиноборств Ultimate Fighting Championship. Таким чином місце ймовірної зустрічі мільярдерів вже обрано.

Що буде далі?

З точки зору гіпотетичного бою технічних мільярдерів, які буквально б’ються між собою, пара Маск проти Цукерберга — чудове поєднання. 51-річний Маск має перевагу над Цукербергом з точки зору фізичних розмірів, і він розповідав про участь у «справжніх запеклих вуличних бійках», коли ріс у Південній Африці. 

Тим часом 39-річний Цукерберг — це амбіційним боєць ММА, який вже виграє турніри з джиу-джитсу. Він також стверджує, що нещодавно пройшов виснажливе тренування «Murph Challenge» за трохи менше ніж 40 хвилин.

Незалежно від того, хто переможе, сам факт проведення такого поєдинку — Маск проти Цукерберга — буде одним із найцікавіших боїв усіх часів. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук