Projector запускає власне видавництво, що працюватиме тільки з українськими авторами

Читати на RU

Команда Projector, яка вже три роки працює над друкованими випусками Telegraf.Magazine, оголосила про створення видавничого проекту Projector Publishing. Як повідомили в компанії, паблішинг буде зосереджений на темах української візуальної культури, технологіях, інноваціях та  сучасному суспільстві. 

Команда першого друкованого Telegraf

Велику увагу команда приділятиме візуальному оформленню видань, щоб читачі отримували від читання реальну користь та насолоду. А головною редакторкою видавництва стане Анна Карнаух, колишня редакторка онлайнового медіа Telegraf.Design, яке відтепер очолює Таміла Кошман. Креативним директором паблішингу є Гліб Капоріков, Head of Design у Projector Institute.

Головними темами проєктів паблішингу стануть:

  • українська візуальна культура, зокрема, дизайн;
  • нові технології й інновації;
  • сучасне українське суспільство.
Новий проєкт від Projector Publishing – Not Little Things

Наразі в роботі команди вже чотири проєкти: третій випуск друкованого Telegraf.Magazine; Not Little Things — книга про маленькі подвиги величного народу, книга про Волю як секрет життєвої стійкості українців та новий журнал про сучасні технології.

Команда анонсує створення періодичних друкованих видань, артбуків, нонфікшну, освітньої літератури. Працюватимуть тільки з українськими авторами та не видаватимуть переклади закордонних книжок. Крім того, паблішинг продовжить випускати журнали та артбуки, створені власною авторською командою.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук