«Аврора мультимаркет» відкрила 1000-й магазин в Івано-Франківську

Між відкриттями першого мультимаркету «Аврори» у Полтаві та тисячного в Івано-Франківську промайнуло 12 років. Увесь цей час мережа невпинно розвивалася та розширювала свої горизонти, аби кожен українець міг ощадливо шопінгувати у рідному місті чи містечку.

Знакова для всієї команди «Аврори» подія відбулась 24 червня в Івано-Франківську. На захід завітав генеральний директор мережі мультимаркетів Тарас Панасенко, який символічно здійснив першу покупку.

За роки роботи компанії вона стала одним з найбільших постачальників товарів для дому та душі українців в усіх куточках країни. Особливо розвитку «Аврори» сприяли колосальні інвестиції американського фонду «Horizon Capital» у 2021 році. 

«Ми розуміємо, що зараз як ніколи важливо масштабувати мережу, щоб забезпечувати людей якісною продукцією за доступними цінами, і «Аврора» в цьому — номер один!», — зазначив Тарас Панасенко.

З нагоди відкриття 1000-го закладу «Аврори» в Івано-Франківську всіх його відвідувачів пригощали солодкою ватою. На додаток гості нового магазину отримали 1000 подарунків і на всіх покупців чекають знижки до 50% на 1000 товарів для дому та душі.

Також у мережі зараз діє благодійна акція в рамках якої при купівлі обраних товарів 5% від їх вартості буде перераховано на дрони для Національної Гвардії України. «Аврора» активно бере участь в різних благодійних ініціативах. Це вже 3 благодійна акція, яку реалізує команда «Аврори» разом з благодійними фондами і як запевняє співзасновник компанії «Аврора», точно не остання. Щоб кожного дня наближувати нашу перемогу!

Невпинна підтримка населення від «Аврори» виливається в благодійні ініціативи, акційні пропозиції та інші активності. Мережа мультимаркетів — відповідальний бізнес, який працює в інтересах українців. Тож, хоча 1 000-й магазин є вагомим досягненням, компанія має ще багато амбітних цілей щодо розширення мережі та покращення сервісу. Зокрема — щоб понад 90% українців мали вільний доступ до маркетів мережі.

«Аврора» дбає про всіх співвітчизників: заохочує та підтримує клієнтів, а ще регулярно допомагає захисникам, які боронять нашу землю. Сподіваємось незабаром почути про відкриття нових магазинів мережі на повернених Україною територіях!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук