Сертифікат для ML-розробника. Реєстрація на курс Google з Machine Learning – лише до 3 липня

Найактивніші учасники програми ML Bootcamp від Google Україна отримають ваучери на складання іспиту TensorFlow Developer Certificate. Програма буткемпу триватиме з 6 липня по 6 вересня, а скласти іспит можна до 31 грудня 2023 року.

Увага – реєстрація на ML Bootcamp завершується 3 липня, а кількість місць обмежена двома тисячами учасників. Ваучери на іспит отримають лише перші 200 з тих, хто закінчать 4 курси програми із розробки з TensorFlow на Coursera. Тому поспішайте реєструватися! 

Всі ж пам’ятаємо, що саме TensorFlow та система штучного інтелекту в 2017 році допомогли космічному телескопу NASA «Кеплер» знайти нову екзопланету Kepler-90i? Час робити наступний хід.

Що цікавого буде під час ML Bootcamp?

Буткемп розрахований на отримання практичного досвіду з ML, в тому числі фахівців з IT-сфери, які хочуть глибше зануритися у Machine Learning. 

Для виконання практичних завдань знадобляться знання Python та хоча б середній рівень англійської.

ML Bootcamp розгорнуто наступним чином:

  • Навчальні ресурси. 2000 найкращих учасників отримують 2 місяці безкоштовного доступу до курсів із TensorFlow на Coursera як базу для проходження буткемпу.
  • Експертна підтримка. На вебінарах експерти Google розкриють стратегії опанування напряму ML, кращі практики MLOps, які допоможуть будувати масштабовані і надійні ML-системи, розглянуть потенціал великих мовних моделей (LLM), глибинне навчання та згорткові нейронні мережі.
  • Змагання з Machine Learning. Будуть проведені змагання між учасниками за кращі рішення поставленої проблеми на платформі Kaggle.
  • Працевлаштування з ML. Фахівці Google розкажуть про опції працевлаштування з навичками ML, а також розглянуть підходи до різних компаній-роботодавців, особливості «тюнінгу» резюме, проходження технічних та поведінкових інтерв’ю і успішні перемовини щодо винагороди.
  • Заохочення для кращих. Активні учасники буткемпу отримують нагороди за успішне проходження навчання та здобутки у Kaggle-змаганнях.

Час вливатися до потужної української ML-спільноти!

Любити й вміти в hi-tech

Нагадуємо, Google Україна реалізує ML Bootcamp за підтримки Coursera, Міністерства цифрової трансформації України та національного проекту Дія.Освіта. Українці продовжують активно опановувати сучасні напрями, актуальні як для успішного розвитку в сфері високих технологій, так і для використання AI- та ML-інструментів в повсякденному житті та бізнесі. 

Так, онлайн-курс Основи AI від Google Україна переглянули вже понад 56 тисяч українців, які не мали попереднього досвіду роботи за технічним напрямом.  Програму, яка складається з 8 тренінгів, проведених фахівцями з провідних українських та міжнародних технологічних компаній, було реалізовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту із розвитку підприємництва Дія.Бізнес та Projector Institute. 

Цей курс, а також інші освітні ресурси, які пропонує Google, доступні на хабі Google Знання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук