Нові телевізори TCL: зображення, яке стирає межі з реальністю

На український ринок виходять нові моделі телевізорів бренду TCL, назва якого The Creative Life (з англ.: «Живи Креативно») говорить сама за себе. Він регулярно посідає провідні позиції серед виробників техніки у країнах Європи та США й отримує різноманітні нагороди. TCL − це поєднання високої якості, передових технологій та доступності, що дозволяє бренду задовольняти запити якомога більшої кількості прискіпливих користувачів.

TLC С745 − баланс ціни, якості та надсучасних технологій 

Ці телевізори належать до преміального сегмента, отже надають користувачам можливість максимально глибоко поринути у зображення на екрані. QLED-панель передає зображення, яке відповідає кінематографічному рівню. Понад мільярд кольорів та відтінків, глибина та чіткість – все, що потрібно для комфортного перегляду.

Технологія 4K HDR PRO відповідає за контрастність, яскравість, деталізованість та чіткі тіні. Розрізнення фактур у темних сценах чи підсвічування світлих ділянок − телевізор завжди передаватиме найчіткіше зображення, наближене до реальності. Він підтримує основні формати HDR (HLG, HDR10, HDR10+), тому використовуватиме найкращий спосіб передачі зображення з доступних.

Реалістичності зображенню додає технологія підсвічування екрана FАLD. Темні та яскраві кольори виглядатимуть ще контрастніше, а зображення максимально наблизиться до реального. Завдяки частоті оновлення дисплея 144 Гц об’єкти на екрані рухатимуться плавно, без розривів і тремтіння зображення. 

Хочете глибше поринути в атмосферу на екрані? Dolby Atmos у телевізорі видає об’ємний звук на 360º. Кінематографічна картинка доповниться кінематографічним звучанням. 

Що ж до дизайну, то він створений для максимального занурення у зображення. Безрамкова модель у стильному кольорі стирає межі сприйняття і робить перегляд ще більш захопливим.

TCL С745 оснащені новітнім Google TV. Youtube, Netflix чи додатки сервісу завжди під рукою, а голосовий асистент допоможе спростити пошук контенту та керування телевізором. 

TCL С845 − деталізація та контраст

Модель TCL С845 належить до Mini LED телевізорів − новітнього покоління техніки. Він має пікову яскравість до 2000 ніт та 10-бітну глибину кольорів, що означає більше деталей та кращу насиченість. Екран здатен передавати понад мільярд кольорів та відтінків, а тому зображення стає ще яскравішим та реалістичнішим. 4К забезпечує максимальну чіткість, водночас технологія Round Halo допомагає згладжувати зображення та робить контури об’єктів плавнішими й витонченішими. Round Halo також зменшує ореол навколо літер, тому вони менше мерехтять.

Якщо об’єкти на екрані рухаються швидко, технологія Mini LED Direct Drive допоможе відобразити картинку без розмиття. Через зменшення підсвічування до 1 кадру, після руху не залишається жодних слідів чи тіней. Мінісвітлодіодне підсвічування BlackLight Demura забезпечує однорідність картинки, коли колір у будь-якій частині екрана виглядає однаково яскраво та насичено. Зображення та звук адаптує розумний процесор AIPQ 3.0, який у режимі реального часу оцінює контент та покращує його сприйняття.

Ця модель оновить ваше візуальне відчуття за допомогою 5 революційних алгоритмів оптимізації якості Ai-Picture-Quality, включаючи надзвичайну контрастність, кришталеву чіткість, яскраві кольори, шовковисту плавність рухів і підтримку кількох HDR. Звук підсилює технологія Dolby Atmos, яка робить його об’ємним та рухомим у просторі.

Дизайн TCL С845 продуманий з точки зору комфорту перегляду. Мінімальні рамки, гладкість та тонкість корпусу роблять так, аби ніщо не відривало від цілковитого занурення в аудіовізуальне середовище, що створюється на екрані. Серія С845 оснащена елегантною металевою центральною підставкою, завдяки якій цей телевізор з великим екраном можна легко розмістити на будь-якій поверхні в оселі.

Згадані моделі з’являться в Україні вже в липні. Щоб дізнатись більше інформації, переходьте на сайт TCL Ukraine.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук