Відкрити магазин мерча без зайвих зусиль: як працює платформа FatLine та її послуги Print-On-Demand 

Ви дизайнер, підприємець і хочете монетизувати та масштабувати власні ідеї? Або блогер, який шукає додаткові майданчики для дистрибуції власного мерча? Чи можливо вам терміново потрібно замовити 157 футболок із вашим унікальним принтом? З усім цим допоможе FatLine — перша компанія в Україні, яка надає послуги Print-On-Demand або «друку на вимогу», а також дозволяє розпочати власний бізнес з продажу мерча за лічені хвилини без початкових інвестицій.

FatLine має 12 років досвіду роботи в цій сфері, понад 300 000 успішно виконаних замовлень та близько 2 000 відгуків із фото. Завдяки цьому, компанія дуже швидко і якісно опрацьовує замовлення та чітко виконує побажання клієнтів.

Які послуги пропонує FatLine?

FatLine — це перша в Україні компанія, що надає послуги Print-on-Demand (PoD) у сфері друку на одязі та аксесуарах через свою B2B-платформу. З її допомогою ви можете:

  • Зробити оптове замовлення мерча з власними унікальними принтами.

Ця функція дозволяє швидко і зручно створити оптове замовлення на різні товари різних кольорів і розмірів з однаковим принтом (наприклад, корпоративний мерч), одразу побачити розрахунок вартості всього замовлення. Так, на платформі FatLine є конструктор, за допомогою якого ви зможете втілити усі свої ідеї. 

Після цього готовий макет з вашим унікальним дизайном відправляєте до друку. Водночас технології, які використовує компанія FatLine у процесі друку, дозволяють наносити принти будь-якої складності на одяг та аксесуари різними тиражами.

  • Відкрити свій онлайн-магазин мерча. 

Кожен охочий може з легкістю розпочати власний бізнес з FatLine — створити безкоштовний онлайн-магазин, залучати покупців та займатися творчістю, у той час, як компанія бере на себе весь процес управління замовленнями. Так, спеціалісти FatLine відповідають за повний цикл продажів, а саме:

  • підтримують онлайн-доступ до магазину 24 години на добу;
  • обробляють та узгоджують усі деталі щодо замовлення, ведуть комунікацію з клієнтами,
  • контролюють наявність товарів різних розмірів в широкій гамі кольорів;
  • виконують друк принтів за індивідуальними замовленнями; 
  • забезпечують оперативну і надійну доставку продукції у будь-яку точку нашої країни. 

Як відкрити магазин мерча

З FatLine створити онлайн-магазин можна за лічені хвилини, виконавши декілька простих кроків:

  1. Для початку потрібно зареєструватися на платформі компанії. Після — придумайте назву майбутнього магазину, домен сайту, завантажте його лого.
  2. Продумайте який відсоток доходу ви б хотіли отримувати з кожного проданого товару. Після розрахунку, ця сума буде вашою.
  3. Далі — створіть макет принта і завантажте товари, які хочете продавати. Після модерації та схвалення макета, ваш магазин готовий до роботи. 

З FatLine у вас є можливість кастомізації створеного магазину. Можна вибирати основні кольори, додавати банери тощо. Також ви зможете керувати товарами, що робить сервіс компанії гнучким і дає багато можливостей та функціоналу для партнерів.

У чому переваги платформи FatLine?

FatLine — це ідеальне рішення для блогерів, інфлюенсерів, музикантів, дизайнерів, підприємців, рекламних та event-агенств, які хочуть розробляти, продавати чи замовляти власний мерч. Завдяки платформі, вам не доведеться витрачати свій час на рутину, адже функціонал FatLine дозволяє автоматизувати основні процеси, а спеціалісти компанії беруть на себе управління та реалізацію замовлень.

Окрім цього, з FatLine розпочати свій бізнес — просто. Найголовніше те, що для цього зовсім не потрібні початкові інвестиції, адже платформа дозволяє створити онлайн-магазин безкоштовно. Водночас вам не потрібно мати склад товарів чи навіть вести комунікацію з клієнтами — всім цим займатиметься FatLine, звільняючи вам час та простір для творчості. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук