Як компанія Insurs Online спрощує роботу страхових агентів?

Досить довгий період часу на страховому ринку України було понад 200 страхових компаній. Кожна пропонувала щось своє: страхові продукти, тарифи, свій інтерфейс в якому треба розібратися. Вивчити всі налаштування, запам’ятати логін та пароль. Добре, якщо це все було у web-версії, бо деякі компанії пропонували встановлювати своє ПО та слідкувати за оновленням, щоб все працювало правильно. Паперові бланки суворої звітності – це взагалі окрема тема для розмови та ностальгії.

Якщо ви з цим знайомі, та у вас іноді просто нема часу зайвий раз продивлятися що може запропонувати та чи інша страхова компанія – вам просто необхідно познайомитися з платформою Insurs Online. Оптимальний варіант страхування для своїх клієнтів, можна знайти тепер легко та швидко. Insurs Online може стати вашим надійним помічником. Завдяки цій платформі ви зможете працювати з такими страховими продуктами:

  1. Страхування на візу.
  2. Автоцивілка або ОСЦПВ.
  3. «Зелена картка».

Все в електронному вигляді, в одному інтерфейсі та з однаковою логікою створення договорів страхування. Однаково буде просто почати працювати як справжнім профі, так і новачкам, які роблять свої перші кроки в сегменті страхування. Обравши співпрацю за платформою Insurs Online, ви зможете оптимізувати одразу всі процеси пов’язані з продажами, обліком та будуванням мережі. Для тих, хто шукає роботу теж є свої бенефіти, можете спробувати себе в якості страхового агента, маючи в запасі найкращі пропозиції одразу від декількох страхових компанії. Окрім цього лайфстайл страхового агента передбачає гнучкий графік роботи. Ви можете працювати на повний робочий день або займатися страхуванням, як хобі лише частину дня. Які ще є переваги у цього напрямку бізнесу:

  1. Високий дохід. Страховий агент може отримувати комісійні доходи за продажі страхових продуктів, які можуть бути високими, залежно від виду страхування та масштабу підписаного контракту.
  2. Робота з людьми. Робота страхового агента пов’язана зі спілкуванням, отже, вам доведеться багато комунікувати з людьми, щоб допомогти обрати саме те що їм потрібно.
  3. Завжди є попит на страхування. Попри складну економічну ситуацію в країні, деякі види страхування показали позитивну динаміку протягом поточного та попереднього року.
  4. Можливості розвитку. Якщо ви добре працюєте та зарекомендували себе як високопродуктивний страховий агент, ви можете отримувати більше замовлень та мати більше можливостей для розвитку своєї кар’єри.
  5. Постійний розвиток. Робота страхового агента пов’язана з постійним вивченням нових продуктів та інформації про ринок страхування, що дає можливість розвиватися та підвищувати свій рівень компетентності.

Тож, розгляньмо детальніше переваги продажу цих продуктів через платформу Insurs Online.

Страхування для візи

Insurs Online можна використовувати для продажу страхування на візу, надаючи можливість агентам швидко і легко знайти найкращий варіант страхового продукту для своїх клієнтів. Агенти можуть шукати серед пропозицій різних страхових компаній, порівнювати їх та вибирати найбільш підходящі для клієнтів. Крім того, на платформі доступні інструменти для формування власної клієнтської бази, що дозволяє агентам ефективно керувати своїми клієнтами. Аналіз статистики та прибутків також допоможе агентам виявляти можливості для покращення продажів та збільшення свого доходу. Крім того, засіб формування команди агентів дозволяє агентам розширювати свій бізнес та збільшувати свій дохід шляхом угод, укладених їх командою. Insurs Online – це потужний інструмент для агентів, які працюють у сфері страхування та візової підтримки.

ОСЦПВ

Користуватися платформою Insurs Online для придбання ОСЦПВ має декілька переваг. По-перше, на платформі присутні провідні страхові компанії, тому ви можете обрати найкращий варіант страхового покриття. По-друге, процес оформлення поліса дуже простий і займає всього кілька хвилин, а з модулем обміну даними через «Дія» – кілька секунд. По-третє, ви можете аналізувати статистику, щоб зрозуміти, які продукти найбільш популярні серед клієнтів. По-четверте, на платформі є можливість створювати власну клієнтську базу й отримувати відсоток від угод, укладених вашою командою. По-п’яте, наша платформа завжди оновлюється, тому ви можете бути впевнені, що ви пропонуєте своїм клієнтам найбільш актуальні продукти. В цілому, використання платформи Insurs Online для придбання ОСЦПВ допоможе вам ефективніше управляти своїми продажами та збільшити свій дохід.

«Зелена картка»

Купуючи поліс «Зелена картка» через платформу Insurs Online, ви отримуєте пропозиції перевірених страхових компаній та можете вибрати найбільш вигідний варіант для вас. Крім того, оформлення поліса займає всього кілька хвилин вручну, а модуль обміну даними з «Дія» ще більше прискорить цей процес, що дуже зручно, коли ви плануєте подорож незабаром. Оформивши поліс, він автоматично реєструється в МТСБУ та може надсилатися на електронну пошту. Тобто, ви можете придбати його навіть перед проходженням прикордонного контролю. 

Однією з переваг використання платформи «Іншурс Онлайн» для продажу страхових продуктів є можливість розвивати свій бізнес самостійно або збудувати власну багаторівневу мережу. Є можливість створити власну команду агентів, які також будуть продавати страхові продукти через платформу. Це дає змогу збудувати багаторівневу мережу, що приноситиме пасивний дохід, якщо агенти в команді будуть продовжувати продавати страхові продукти. І все це на додачу до постійних акцій і промокампаній, які проводить «Іншурс» для своїх агентів.

Тож приєднуйтесь до команди успішних страхових агентів за допомогою нашого інструментарію.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук