Уряд розширив перелік компаній, які зможуть стати резидентами «Дія.City»

Читати на RU

Уряд розширив кваліфіковані види діяльності у «Дія.City». Як повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, тепер резидентами спеціального правового режиму можуть стати компанії, що займаються проєктуванням та обслуговуванням безпілотників.

  • Уряд розширив кваліфіковані види діяльності у «Дія.City». Тепер резидентами можуть стати не лише компанії-виробники, а й компанії, які займаються проєктуванням чи ремонтом безпілотних повітряних, водних, наземних безпілотників або складових до них. А також компанії, які навчають керувати безпілотниками. 
  • Це дасть змогу компаніям і розробникам користуватися всіма перевагами «Дія.City». Зокрема, нижчими податками, інструментами для венчурного інвестування, гнучкою формою найму — GIG-контракти. Наразі до унікального правового та податкового простору приєдналися понад 30 компаній зі сфери defence-tech.
  • «Великий крок для розвитку, масштабування та залучення інвестицій в українську сферу БПЛА. Дякую прем’єр-міністру Денису Шмигалю та міністру фінансів Сергію Марченку за підтримку важливого для перемоги рішення», — зазначив Федоров.
  • Ще у квітні минулого року Уряд розширив перелік кваліфікованих видів діяльності у «Дія.City». Доєднатися до простору отримали можливість технологічні компанії, пов’язані з виробництвом технологічних продуктів для використання в оборонній, промисловій та побутовій сферах, міжнародними платіжними системами та хмарними рішеннями.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук