Діліться проєктами — заробляйте гроші: Red Jumpers запускає реферальну програму для IT-компаній

Отримали запит на проєкт, який вас не цікавить або для якого не маєте відповідних спеціалістів? Поділіться ним з надійними підрядниками за винагороду: такі умови передбачає реферальна програма від агентства Red Jumpers.

Red Jumpers — найбільша мережа надійних компаній із розробки програмного забезпечення та цифрових технологій у Східній Європі та Латинській Америці. В базі компанії — 7000+ кваліфікованих девелоперів, а в бекграунді — 6 років досвіду та 250+ виконаних угод.

В статті розповідаємо, як стати партнером Red Jumpers та які переваги ви отримаєте від співпраці. 

Чому вам варто співпрацювати?

Уявіть, що у вас є терміновий запит від одного з улюблених клієнтів, але у вас немає вільних ресурсів, щоб допомогти. Саме це сталося з одним з партнерів, який опинився перед справжнім челенджем: знайти двох досвідчених Flutter-розробників менш ніж за 24 години.

Команда Red Jumpers завжди готова допомогти, і цей випадок не став винятком. Оскільки вони будують дружні стосунки з партнерами, то завжди знають, що відбувається в їхніх командах і хто з розробників готовий приєднатися до нового проєкту. Саме це дозволило швидко знайти двох Flutter-розробників і вже наступного дня їх запросили на інтерв’ю.

Білочка — це не просто милий символ Red Jumpers: вони справді такі ж швидкі, як ці чарівні створіння. Окрім того, вони завжди впевнені в компетентності своїх розробників, тому не сумнівалися, що співбесіди будуть успішними. Власне так і було, інакше б не описували цей кейс.

Зараз, партнер, для якого Red Jumpers знайшли Flutter-розробників, отримує місячний дохід у розмірі 1000 доларів завдяки реферальній програмі. Про ці та інші переваги співпраці — нижче:

  • Фінансова винагорода. Red Jumpers пропонує реферальну систему для всіх проєктів, отриманих від партнерів. Коли ви довіряєте клієнтів іншому підряднику, то маєте дохід від кожного платежу по проєкту. 
  • Кваліфіковані девелопери. Перш ніж запропонувати вам девелопера, команда ретельно оцінює його навички: це дозволяє їм створювати віддалені команди найвищого рівня. В мережі контактів компанії — 7000+ спеціалістів, до резюме релевантних ви отримуєте доступ. 
  • Прискорення робочих процесів. Зазвичай Red Jumpers знаходять кандидатів максимум за 48 годин, а запити — за 7 днів.
  • Зручна співпраця. Партнери компанії мають безкоштовний доступ до застосунку Red Jumpers, де щоденно отримують оновлення щодо нових запитів. В процесі співпраці ви не турбуєтеся про деталі управління: вони завжди вирішують всі питання, які можуть виникнути.
  • Індивідуальний підхід. На першому місці для Red Jumpers — людські стосунки та індивідуальний підхід. Ви розповідаєте менеджерам про свої потреби — та отримуєте спеціалістів, які відповідають професійним вимогам, цінностям, культурі компанії, часовому поясу тощо.

Які умови реферальної програми?

Ви самі визначаєте суму винагороди та отримуєте її, поки триває проєкт. Відповідаємо на основні питання щодо умов співпраці.

Як визначається сума реферальної винагороди?

За побажанням замовника. Передаючи ліда, ви вказуєте, який відсоток з проєкту хочете отримувати.

Який порядок співпраці та спосіб виплати?

  • Red Jumpers отримують переданого клієнта та знаходять йому компанію-підрядника. 
  • Клієнт та підрядник підписують контракт на роботу, а підрядник з компанією, яка передала клієнта, — агентську угоду на отримання відсотка винагороди.
  • Після завершення кожного місяця Red Jumpers уточнюють, скільки годин відпрацьовано на проєкті або яку суму буде сплачено за місяць.
  • Коли підрядник повідомляє, що отримав кошти від клієнта за місяць, партнер, що передав клієнта, інвойсить підрядника на свій відсоток.

Який термін виплати винагороди?

Протягом усієї тривалості проекту

Чи є якісь додаткові бонуси для рефералів, крім виплат за запити?

Так, Red Jumpers пропонують одноразові бонуси:

  • Якщо одна компанія порекомендувала Red Jumpers іншій і в результаті вони отримали запит, що пішов у роботу — компанія отримує 300 доларів за рекомендацію. 
  • Сейлз компанії, яка дала результативний запит, персонально отримує 100 доларів.

Як стати реферальним партнером? 

В мережі контактів компанії — 700+ надійних партнерів. Доєднатися до неї можна в декілька простих кроків:

  • відправте запит;
  • підпишіть угоду;
  • розкажіть про свої потреби/пропозиції/рекомендуйте клієнтів;
  • у випадку успішної співпраці отримуйте винагороду.

Чи є компанії, які не можуть брати участь у реферальній програмі?

Компанії з Росії та Білорусі або компанії, де члени команд мають стосунок до цих країн. Йдеться, зокрема, і про випадки, коли в кінцевій ланці, на стороні фінального клієнта є люди, що пов’язані з цими локаціями.

Чи є пріоритетні ніші/країни/запити для партнерства?

Хоча є сфери, на яких Red Jumper фокусуються більше (blockchain, e-commerce, fintech, healthcare, e-learning), вони не обмежуються лише ними та відкриті до будь-яких пропозицій.

Висновки

Реферальна програма від Red Jumpers — це можливість долучитися до мережі надійних IT-компаній та отримувати щомісячний дохід. Залишайте заявку — і менеджери зв’яжуться з вами, щоби дізнатися про потреби та уточнити всі деталі співпраці.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук