Попит на каршерінг повернувся до довоєнних показників — Getmancar

Читати на RU

Сервіс каршерінгу Getmancar повідомив, що вперше з моменту повномасштабного вторгнення попит на авто повернувся до рівня 2021 року. Як зазначили в компанії, зараз Getmancar навіть готова залучати у свій сервіс автомобілі від приватних інвесторів.

  • За словами керівника Getmancar Тараса Гетьманського, воєнний час став випробуванням для компанії, але вони змогли не лише продовжувати роботу, а й повернутися до показників, які мали до повномасштабного вторгнення.
  • Зокрема, в липні 2023-го року спостерігався різкий приріст користуванням на 25%, у порівнянні з червнем. Це говорить про те, що українці все частіше орендують автомобілі.
  • «Загальна кількість користувачів нашого сервісу зросла до 210 000. До повномасштабної війни ця цифра дорівнювала 180 000. Тепер ставимо перед собою завдання повною мірою задовольнити попит, що зростає. Наразі наш автопарк нараховує 250 машин і ми прагнемо збільшувати цю кількість шляхом залучення автомобілів від приватних інвесторів», — зазначив Тарас Гетьманський. 
  • Getmancar — перший український сервіс каршерингу, який працює в Дніпрі та Києві, а також у Батумі та Тбілісі. В кілька кліків користувачі можуть орендувати авто похвилинно, погодинно та подобово. А приватні власники машин можуть заробляти, надаючи свої автомобілі в оренду.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук